The Hague Peace Night Run

21/9: The Hague Peace Night Run

Op vrijdagavond 21 september vindt in samenwerking met Just Peace de eerste editie van een uniek hardloopevenement in Den Haag plaats. The Hague Peace Night Run powered by Just Peace is een laagdrempelige loopbelevenis zonder tijdregistratie. Het wordt een fantastische tocht van 8,5 kilometer door een sprookjesachtig, verlicht Den Haag.

Loop voor kinderen op de vlucht

Tijdens The Hague Peace Night Run vieren we dat we in vrijheid en vrede kunnen leven. Helaas is vrede niet overal aan de orde. Met deze reden is de samenwerking met UNICEF ontstaan, zodat alle deelnemers samen kunnen lopen en geld inzamelen voor miljoenen kinderen die op de vlucht zijn voor bijvoorbeeld oorlog en geweld. Velen doen dat alleen. Ze maken een gevaarlijke reis, waarbij ze niet zelden het slachtoffer worden van misbruik, berovingen en geweld.

Deelnemers kunnen zelf een donatie doen bij de inschrijving voor het evenement. Ook is er de mogelijkheid om een actiepagina aan te maken via het platform van UNICEF. Op die manier kan elke deelnemer zich laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

UNICEF

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en zich wil inzetten voor UNICEF, is de The Hague Peace Night Run op vrijdag 21 september een absolute must. Inschrijven kan via de website op www.thehaguepeacenightrun.nl