Mijnfysio Klepperstadloop

GOUdasfaltloop #10 Gouda

Rokjesdag Run4MS | Walk4MS

Dit jaar geen Rokjesdag Run4MS | Walk4MS zoals we dat gewend zijn, maar een speciale, virtuele editie!

In het weekend van 9 t/m 12 oktober kun je op je eigen moment in je eigen omgeving 5 of 10 kilometer hardlopen, wandelen of rollen.

Vraag je familie en vrienden aan te haken en start je eigen actie voor de strijd tegen MS, het vaste goede doel van ons evenement.

Ga voor alle informatie naar:

https://www.rokjesdag.ms

Recht uit het hart Loop

In 2020 gaat de Recht uit het hart Loop virtueel: 5 of 10 kilometer hardlopen of wandelen in je eigen omgeving op jouw moment tussen 1 en 30 september.

Er is in tegenstelling tot officiële races geen tijdlimiet, er zijn geen andere hardlopers en de route staat niet vast. Alleen het bereiken van je eigen doel telt.

Het concept is simpel: je betaalt voor je inschrijving, rent de gevraagde afstand en krijgt de welverdiende medaille op de post. Bovendien steun je met je deelname Stichting WensAmbulance Utrecht.

Ga voor inschrijven en meer informatie naar de blog van de hardlopende zusjes, Dutch Runnergirl Bloggen.

1/2 Marathon van Diepenveen

Run for KiKa @Home

De run die altijd en overal kan! Ren vanuit huis of meld je aan voor een exclusieve startplek op een KiKa-locatie* naar keuze. Daag jezelf, je vrienden en familie uit en loop mee in strijd tegen kinderkanker!

  • Kies zelf je KM’s
  • Thuis óf 1 van de 12 locaties
  • Live startschot om 11.00 uur
  • Kies jouw medaille & shirt
  • #houdafstand

Locaties

Kosten

Deelname: gratis | Medaille: € 5,45 | Shirt: € 19,95 | Medaille & shirt: € 22,45

Inschrijven

Je kunt inschrijven voor deelname Vanuit huis of Op locatie

Fysio Fitness Belfeld Kermisloop

Earth Hour Run & Festival

Zaterdag 28 maart is het weer Earth Hour! We doen dan één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de impact van klimaatverandering op de natuur. Dit jaar organiseren we tijdens Earth Hour de allereerste Earth Hour Run.

Wat gaan we doen?

We gaan in het donker, langs de grachten van Utrecht 1 km, 5 km of 10 km rennen.

Waarom?

Om de bossen te beschermen! Want bossen zijn een belangrijke bondgenoot in de strijd tegen klimaatverandering. Nu verdwijnen er nog per minuut 30 voetbalvelden aan bos! Dit rampzalige proces dendert maar door, met een nog snellere opwarming van onze aarde en een nog groter verlies van biodiversiteit als gevolg. Op het moment is dit probleem extra zichtbaar geworden door de heftige bosbranden in Australië.

Het goede nieuws: wij kunnen hier iets aan doen

Door ontbossing te stoppen, gebieden beter te beschermen en bossen te herstellen. Zo brengen we wereldwijd bossen terug. Daarom vragen we jou om zaterdag 28 maart mee te rennen en zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen.

Je kunt je hier inschrijven.

Roldertoren Run

Obvion Run Heerlen