Dag van Bart | Thuiseditie

Hou je van hardlopen? Doe dan ook mee aan de Dag van Bart op zaterdag 5 juni, en draag zo bij aan de genezing van nierziekten. Iedereen kan meedoen aan deze ludieke sponsorrun in de geest van Bart de Graaff, want de route en afstand kies je zelf. ’s Ochtends bellen wij je wakker en zorgen we voor een gezamenlijk start via een liveverbinding. Ook krijg je een startpakket, een playlist met muziek en ‘Bart grappen’ voor onderweg. Zo wordt hardlopen nog leuker. Ren je mee? We starten om 08.00u.

Coronaproof sponsorrun

We organiseren dit jaar een coronaproof thuiseditie: iedereen rent zijn eigen route vanuit een zelfgekozen plek. Natuurlijk kun je ook als team meedoen. Of je echt als team kunt samenlopen, hangt af van de dan geldende coronamaatregelen.

Schrijf je vandaag nog in

Deelname bedraagt € 15 per persoon. Je kunt je als deelnemer laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Hoe meer impact we samen voor nierpatiënten kunnen maken, hoe beter. Samen rennen we om nierpatiënten hun leven terug te geven. Ren jij ook mee?

Ga voor de inschrijving naar de website.

Earth Hour Run & Festival

Zaterdag 28 maart is het weer Earth Hour! We doen dan één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de impact van klimaatverandering op de natuur. Dit jaar organiseren we tijdens Earth Hour de allereerste Earth Hour Run.

Wat gaan we doen?

We gaan in het donker, langs de grachten van Utrecht 1 km, 5 km of 10 km rennen.

Waarom?

Om de bossen te beschermen! Want bossen zijn een belangrijke bondgenoot in de strijd tegen klimaatverandering. Nu verdwijnen er nog per minuut 30 voetbalvelden aan bos! Dit rampzalige proces dendert maar door, met een nog snellere opwarming van onze aarde en een nog groter verlies van biodiversiteit als gevolg. Op het moment is dit probleem extra zichtbaar geworden door de heftige bosbranden in Australië.

Het goede nieuws: wij kunnen hier iets aan doen

Door ontbossing te stoppen, gebieden beter te beschermen en bossen te herstellen. Zo brengen we wereldwijd bossen terug. Daarom vragen we jou om zaterdag 28 maart mee te rennen en zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen.

Je kunt je hier inschrijven.

EyeOn Croy Nightrun & Moonwalk

Run for Kika Nightrun Rotterdam

MIND Blue Monday Runs

Blue Monday, de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Op deze dag worden er voor de derde keer MIND Blue Monday Runs georganiseerd in het hele land. Je kunt meelopen of je eigen run organiseren

De hardloopevenementen, die kunnen variëren van één tot tientallen personen, gaan niet om het winnen, maar om het samen aandacht besteden aan depressie en wat dit voor impact op mensen en hun omgeving kan hebben.

Meer info: www.bluemondayrun.nl

Rabobank ALS Lenteloop Bilthoven

Vincent Cornelissen, de initiatiefnemer van de Rabobank ALS Lenteloop, kreeg in 2015 de diagnose ALS en het bericht: “Hier kunnen we niets aan doen, hooguit enigszins vertragen”. Zich er zomaar bij neerleggen is echter niet zijn stijl. Extra onderzoek moet de oplossing dichterbij kunnen brengen. Extra onderzoek betekent extra geld. “Eerder liep ik halve marathons voor goede doelen. Nu had ik een goed doel dichtbij gevonden. Een sponsorloop voor extra onderzoek naar de oplossing van ALS. Daarbij kwam dat het nu nog belangrijker was dan ooit om het leven te vieren. Die twee ingrediënten combineren we in de Rabobank ALS Lenteloop, een loop die net als de lente vrolijkheid en positiviteit brengt. En de oplossing van ALS wellicht een stapje dichterbij!”

De Nacht van Bart – Nierstichting

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Cruyff Legacy 14K Run

Tijdens de Cruyff Legacy 14K Run ren of wandel je van stadion naar stadion, langs de hoogtepunten uit het leven van Johan Cruijff.

Wings for Life World Run

Op 8 mei om stipt 13:00 uur starten wereldwijd honderdduizenden mensen met de Wings for Life World Run, waarbij ze (via een app) achtervolgd worden door een virtuele chasing car, die 30 minuten later start. Op deze manier behaalt iedereen de finishlijn van dit wereldwijde hardloopevenement.

Dit allemaal voor het goede doel: het inschrijfgeld gaat naar de Wings for Life Foundation die wereldwijd veelbelovende onderzoeksprojecten en klinische studies steunt, met als doel een geneesmiddel te vinden voor ruggenmergletsel. 

Philips Sound is trotse wereldwijde partner van de Wings for Life World Run die op 8 mei plaatsvindt. Het merk moedigt iedereen hiermee aan om deel te nemen aan dit unieke wereldwijde evenement, en zo bij te dragen aan onderzoek naar ruggenmergletsel. Consumenten die een van de deelnemende Philips-sporthoofdtelefoons of draagbare Bluetooth-speakers aanschaffen, ontvangen een gratis voucher om via de Wings for Life World Run App mee te lopen. Een echte win-winsituatie: hardlopen voor het goede doel en tegelijkertijd genieten van geweldige muziek! 

Ga voor meer informatie over de deelnemende producten en voor het ontvangen van een gratis voucher naar de website.

Foto © Wings for Life World Run