Geuzenloop Zoetermeer

Road Runners Zoetermeer organiseert op 26 september 2021 voor de 18e keer de Geuzenloop Zoetermeer. De start is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Dit historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parkoersen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos. De parkoersen van deze drie afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd.

Inschrijving

De online inschrijving is geopend vanaf 1 mei:

https://www.geuzendag.nl/geuzenloop/inschrijven

Social media

FacebookTwitterInstagram

Foto: Wim Bras

Halve Marathon Barendrecht

Halve Marathon Gouda

De onderdelen zijn een halve marathon, 10 kilometerloop en kidsrun. De halve marathon en de 10-km loop lopen door Gouda en het Reeuwijkse plassengebied. De start en de finish vinden plaats midden in het historische centrum van Gouda vanaf de Markt!

TCS Amsterdam Marathon

Dit jaar is de 46ste editie van de TCS Amsterdam Marathon op zondag 16 oktober 2022. Kies voor de TCS Marathon, de Mizuno Halve Marathon of de TCS 8 km en finish in het roemrijke Olympische Stadion! Op zaterdag 15 oktober zijn de City Walk en Good Morning City Run.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 november 2021!

Helsingborg Marathon

Roldertoren Run

Obvion Run Heerlen

Lavans Halve van Helmond

Den Haag Strandmarathon

Mezza di Genova

Run Genoa. Be a part of History.