Mijnfysio Klepperstadloop

10 km Omloop van de Biesbosch

12e Bunkercros, Olst

Genneper Parken Loop

NN CPC Loop Den Haag

De op 26 september 2021 geplande 46ste editie is om de bekende reden naar deze datum verschoven. Startbewijzen blijven geldig.

Amgen Singelloop Breda

Deze 35ste editie van de AMGEN Singelloop Breda is helaas AFGELAST. Dit besluit viel na de laatste persconferentie van de demissionaire bewindslieden Rutte en De Jonge, waardoor de kans op een ‘normale Singelloop’ op 3 oktober a.s. volgens de organisatie nihil is. De lustrum-editie verschuift nu naar 2022.

“Drie keer scheepsrecht: de 35e editie van de AMGEN Singelloop Breda wordt dus verschoven naar zondag 2 oktober 2022,” aldus voorzitter Willem Butz. “We zagen dit jaar een enorme stijging in het aantal inschrijvingen ten opzichte van de recordjaar 2018. Uiteraard is iedereen weer van harte welkom in 2022. We gaan dan voor een spectaculaire jubileumeditie. De inschrijvingen worden geopend op 1 mei aanstaande!”

 

Noord Gestoord 5000

Steamtrail, Dieren

Bunniks Mooiste

Two Rivers Marathon Zaltbommel

De Two Rivers Marathon is een marathon in hartje Nederland. De route gaat door de Bommelerwaard met 42 kilometer over de prachtige dijken van de Waal en de Maas. Op 6 februari 2022 is de zevende editie!

Voorbereiding op het seizoen

De Two Rivers Marathon is ook het kleine broertje van de Two Oceans Marathon die met Pasen in Kaapstad wordt gelopen. De Two Rivers Marathon kun je zien als de ideale voorbereiding op deze wereldberoemde race. Two Rivers Marathon vindt jaarlijks plaats in de eerste week van februari en is uniek vanwege zijn sfeer. Gemoedelijk, persoonlijk en gezellig. Dit wordt bijzonder door de deelnemers gewaardeerd. De bier en braai na de finish zijn legendarisch!

Waal en Maas

Het start- en finishgebied van de marathon bevindt zich in de fraaie binnenstad van Zaltbommel. Daartussenin ruim 40 kilometer over de dijken langs de Waal en de Maas. Het grootste deel van de route heb je deze rivieren ook daadwerkelijk aan je zijde.

Omgevingsinformatie

De Bommelerwaard heeft genoeg moois om aan jouw marathon een extra dag te plakken. De prachtige binnenstad van Zaltbommel met de Maartenskerk, het Maarten van Rossum museum en alle winkels en horeca. Bezoek de kastelen van Loevenstein en Ammersoyen en verken de prachtige uiterwaarden bij Hurwenen, het Munnikenland en de Zandmeren.

Foto: Gijs van Tuijl

Facebook

Instagram