Genneper Parken Loop

Rokjesdag Run4MS | Walk4MS

Dit jaar geen Rokjesdag Run4MS | Walk4MS zoals we dat gewend zijn, maar een speciale, virtuele editie!

In het weekend van 9 t/m 12 oktober kun je op je eigen moment in je eigen omgeving 5 of 10 kilometer hardlopen, wandelen of rollen.

Vraag je familie en vrienden aan te haken en start je eigen actie voor de strijd tegen MS, het vaste goede doel van ons evenement.

Ga voor alle informatie naar:

https://www.rokjesdag.ms

Teva Halve van Haarlem

Andus Group Vrijstad Vianen Loop

Dit evenement is verplaatst van 5 april naar zondag 28 juni 2020.

Bouw Logistics Halve van Nijkerk

De Bouw Logistics Halve van Nijkerk is voortgekomen uit het mooie loopevenement dat tijdens de viering van ‘600 jaar stadsrechten’ in 2013 werd georganiseerd. Start en finish zijn gesitueerd in het historische centrum van Nijkerk.

De start vindt plaats vanaf het Molenplein, de finish is op het door horeca en terrasjes omringde Plein. Langs de route zijn diverse gezellige supporterspunten, zoals bij de doorkomst in Nijkerkerveen en bij De Brink in Nijkerk. En elk jaar komen er meer bij…

Nieuw in 2022: wandelen.

Hoge Veluwe Loop

Hoge Veluwe Loop

Het tweede weekend van oktober staat volledig in het teken van bewegen in de natuur. Op zaterdag 9 oktober is de Hoge Veluwe Wandeldag, op zondag 10 oktober de Hoge Veluwe loop.

In verband met mogelijke coronamaatrdegelen die in oktober mogelijk nog van kracht kunnen zijn, is de definitieve vorm nog niet bekend. Op 1 juli maken we de keuze voor de definitieve vorm van de Hoge Veluwe Loop 2021.

Via de website wordt bekendgemaakt of en wanneer je je kunt inschrijven. Linksom of rechtsom; er zal gelopen worden in het tweede weekend van oktober!