a.s.r Vitality Sylvestercross … virtueel het jaar uit!

De pandemie ten spijt, deze heerlijke eindejaarstraditie in de prachtige omgeving van Soest blijft in stand met een virtuele editie! En daarmee ook het goede doel, de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes.

Hoe neem je deel?

Na inschrijving via de link op de website www.sylvestercross.nl ontvang je een app. Download deze op je mobiele telefoon. In de periode van 27 t/m 31 december kun je een afstand van 2, 5 of 10 km (hard)lopen of wandelen. Je bepaalt zelf je eigen locatie en het parcours, uiteraard geheel volgens de coronaregels! De app registreert je gelopen afstand en tijd, op basis waarvan wij een klassement kunnen samenstellen, dat op de website van de Sylvestercross wordt gepubliceerd.

Fotowedstrijd

We roepen daarnaast alle deelnemers op om mee te doen aan een wedstrijd om leuke foto’s van de eigen loop in te sturen. Uit de ingezonden foto’s kiezen wij de 3 meest originele per afstand. Als prijs zijn per afstand 3 gratis startbewijzen voor de Sylvestercross / Sylvester by Night 2021 beschikbaar.

Kosten

De kosten van inschrijving bedragen, voor alle afstanden, € 6,50 per persoon (bij inschrijving t/m 23 december, daarna € 7,50). Hiervan wordt € 4 per inschrijving gedoneerd aan de Bas van de Goor Foundation. Bovendien krijg iedere deelnemer begin januari 2021 geen tegeltje, maar wel een origineel aandenken aan deze Virtual Sylvestercross thuisgestuurd!

Dus doe mee aan de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross 2020 en steun de Bas van de Goor Foundation!