Alfabet Challenge: de online Letterenloop

Nu alle hardloopevenementen zijn afgelast, worden organisaties uitgedaagd tot verrassende alternatieven. Zo bedacht de organisatie van de HUGO BOSS Letterenloop die op 7 juni zou plaatsvinden, een uitdagend alternatief: de Alfabet Challenge. Nieuwsgierig?

Thuisoefeningen

De HUGO BOSS Alfabet Challenge is samengesteld in samenwerking met 201FysioSport en bestaat uit 26 thuisoefeningen met instructies om fit en gezond te blijven. Bekende Letterenloop-ambassadeurs zullen ieder op eigen en unieke wijze de instructies verzorgen. Zo helpen we jou aan een zo goed mogelijke voorbereiding voor alle andere hardloopevenementen die dit jaar nog wél gaan plaatsvinden. In de spirit van de Letterenloop zullen alle oefeningen voor iedereen zijn. Jong en oud. Voor de snelle hazen, maar ook voor de ontspannen lopers. 

Leuke prijzen

Als deelnemer ontvang je de unieke HUGO BOSS Letterenloop medaille. Bovendien vragen we om jouw uitvoering te delen via onze social media kanalen in de vorm van foto’s en/of video’s met de hashtag #AlfabetChallenge. De meest inspirerende, grappige of invloedrijke posts ontvangen unieke prijzen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren en zijn onder andere massagebehandelingen, diner vouchers en boeken.

Run4Schools: juist nú!

Ook zonder run blijft de Letterenloop onlosmakelijk verbonden aan Run4Schools. Voor de kinderen in de townships van Kaapstad maakt de coronacrisis de problemen in veel gevallen nog groter. Zij hebben vaak geen veilig thuis met ouders die helpen met huiswerk, laat staan lesmateriaal. Hulp is nu nog meer dan voorheen gewenst. Inschrijven voor de HUGO BOSS Alfabet challenge gaat op de manier zoals je van ons gewend bent. Jouw inschrijfgeld is slechts 5 euro en gaat als donatie volledig naar Run4Schools.

Schrijf je hier in voor de Alfabet Challenge. Veel succes!