Hardloopevenementen geannuleerd of uitgesteld

Dat het coronavirus echt iets anders is dan een gewoon griepvirus zal inmiddels niemand meer in twijfel trekken. Gistermiddag nam het kabinet bovenop de reeds bestaande maatregelen nog weer strengere maatregelen om de verspreiding van het virus in Nederland te beteugelen.

Nadat festivals, concerten, culturele en sportevenementen met meer dan 100 bezoekers/deelnemers al eerder werden geannuleerd, is nu ook de horeca stilgevallen, sluiten scholen voor het grootste deel en zijn ook sport- en fitnessclubs gesloten. Deze maatregelen gelden in elk geval tot en met 6 april a.s.

Dit betekent dat talloze hardloopevenementen in deze periode en ook al daarna zijn afgelast of naar een latere datum verplaatst. Kijk via de links bij de vermeldingen op de website van de evenementen zelf voor het laatste nieuws. Organisaties kunnen een nieuwe datum uiteraard aan ons doorgeven.

We wensen iedereen sterkte de komende weken, zorg goed voor jezelf en je omgeving. In je eentje kun je blijven trainen, ooit is het virus weer onder controle en draait de wereld weer door! Met jou volgen we de ontwikkelingen op de voet. Succes!

De redactie