Alleen voor avontuurlijke hardlopers…

Heb jij zin in een uitdaging? Doe mee met de Street Child Sierra Leone Marathon! In mei 2018 organiseert Street Child de zevende Sierra Leone Marathon, een uniek evenement waarvoor honderden hardlopers naar Sierra Leone afreizen om daar voor een goed doel hard te lopen. Alle deelnemers vertrekken naar Sierra Leone met een gezamenlijk doel, namelijk het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs in Sierra Leone. Doe jij komend jaar mee?

De marathon gaat van start in Makeni, een van de grootste steden in Sierra Leone. Dit is waar Street Child in 2008 met de eerste projecten is begonnen. Deelnemers lopen op zowel verharde als onverharde wegen door de jungle en kleine dorpjes, waar de lokale bevolking je zal aanmoedigen en de kinderen langs de kant staan om high fives uit te delen. Dit is niet de makkelijkste marathon, en zeker niet de snelste, maar gezamenlijk hardlopen voor een goed doel is een geweldige ervaring die je niet snel zal vergeten!
Elke deelnemer krijgt de kans om de projecten van Street Child te bezoeken en zal de kinderen ontmoeten die zullen profiteren van het opgehaalde geld. Street Child is op zoek naar avontuurlijke hardlopers die klaar zijn om deze uitdaging aan te gaan en samen te werken om straatkinderen in Sierra Leone een ​​betere toekomst te bieden!

De keuze uit 5 km, 10 km, een halve marathon of hele marathon maakt het mogelijk voor zowel beginnende als ervaren lopers om met deze speciale mee te doen. Of je nu wil lopen, joggen of rennen, het feit dat dit met een hitte van 30 graden en 90 procent vochtigheid moet maakt dit een spannende uitdaging voor velen. Ben je geen hardloper? Dan kan je nog steeds als vrijwilliger mee! Reispakketten zijn beschikbaar vanaf € 420 en zijn inclusief accommodatie, drie maaltijden per dag en vervoer.

Meer weten over wat Running Awards 2017 beschrijft als ”’s werelds spannendste en meest waardevolle marathon” in Sierra Leone? Ga naar onze website voor meer informatie!

Bekijk ook de video.