ASICS Beat the Sun Clinic Vondelpark

Zin om eens mee te lopen in een estafetteteam? Een clinic over looptraining en wetenschappelijk onderbouwd trainen te volgen? Of te leren hoe je interval in jouw training verwerkt? Dat kan allemaal op 21 juni. Gratis. De ASICS Flagship Store in Amsterdam organiseert een event van 18:00 tot ca. 19:00 uur. Meedoen? Zorg dan dat je die dinsdag even voor 17:50 uur paraat staat bij de Asics Flagship Store aan de Stadhouderskade 23 (rechts naast de ingang van het Vondelpark).

Beat the Sun Chamonix

De clinic wordt georganiseerd naar aanleiding van het extreme hardloopevent Beat the Sun, dat op 21 juni, de langste dag van het jaar, plaatsvindt in Chamonix (Zwitserland). Acht intercontinentale teams (49 hardlopers met maar liefst 23 verschillende nationaliteiten) proberen tussen zonsopgang en -ondergang, oftewel in 15 uur, 41 minuten en 35 seconden, rondom de Mont Blanc – de hoogste piek van Europa – te lopen en de zon te verslaan. Geselecteerde amateurhardlopers zoals Chris Berendse lopen samen met pro’s zoals Erben Wennemars een bikkelharde estafettewedstrijd. Met technische trails, lange wegtrajecten en zwaar klim- en afdaalwerk in de bergen.

Online trainingsprogramma

#BeatTheSun community is al sinds de start het online platform voor dit event. Hier stelden vele lopers hun persoonlijke hardloopdoel voor 21 juni 2016 vast. Alle leden van deze community hebben direct toegang tot het exclusieve online trainingsprogramma. Heb jij het gemist? Alle trainingen van toptrainers inclusief video’s kun je nog steeds bekijken en gebruiken.

Kijk hier voor meer informatie.