Asics Cool Collection

Nieuw: Asics Cool Collection

ASICS onthult een nieuwe performancecollectie. Deze sportfashionlijn combineert performance, comfort en stijl moeiteloos. Geïnspireerd door ASICS’ gerenommeerde Japanse vakmanschap en continue verbetering, heeft ASICS voor deze collectie befaamde technieken verwerkt in street style items. Hiermee kun en wil je gezien worden met vrienden in de stad, in de gym of in het park.

Maria Verschoor

De uitgebreide Cool collectie bestaat uit een breed scala van fashionable en high performance items. Het minimalistische design is gecombineerd met een handige technische voordelen. Zoals Motion Dry, krachtige water- en windbestendige en uiterst lichtgewicht materialen.

The combination of street-style and technology demonstrates a new design story for ASICS. This collection is not so much a clothing choice, but the foundation for a modern way of life

Paul Miles, Senior General Manager, Global Marketing Division ASICS Corporation

ASICS wist Maria Verschoor te strikken als gezicht voor deze collectie. Deze 22-jarige hockey international is sinds begin 2017 ambassadeur van het merk.

Supersnelle wolken

De GEL-KENUN is een nieuwe telg in de ASICS familie. De inspiratie van deze schoen komt voort uit cirrus wolken, ‘kenun’ in het Japans. Deze cirrus wolken, ook wel sluierbewolking genoemd, lijken stil te staan maar de hoogte van 6 a 12 kilometer vertekend. De wolken gaan in werkelijkheid tot ruim 100 kilometer per uur.

De GEL-KENUN geeft je het gevoel op wolken te lopen. Met een flexibele mesh upper en rear foot GEL, geeft de GEL-KENUN je met elke stap meer energie en tegelijk een mooie street style look. De Cool Collection en de GEL-KENUN (adviesprijs: € 150) zijn verkrijgbaar bij een groot aantal ASICS retailers en op asics.nl.