ASICS lanceert Gel-Cumulus 23

Aan de iconische Gel-Cumulus-serie van ASICS is weer een nieuwe loot toegevoegd: de GEL-CUMULUS™ 23. Goed voor een nóg soepeler en meer gedempte run. Belangrijkste kenmerken zijn onder meer een lichtgewicht FlyteFoam-tussenzool en 3D Space Construction-technologie onder de voet voor extra ondersteuning.

Hoger niveau

ASICS tilt de GEL-CUMULUS™ naar een hoger niveau door een nóg soepeler en meer gedempt loopvlak. Hardlopers kiezen de schoen graag vanwege zijn veelzijdigheid, comfort en eye-catching design. Dankzij dit verbeterde comfort kunnen hardlopers zich concentreren op het genieten van hun run, zodat ze een gezonde geest in een gezond lichaam kunnen bereiken, in een tijd waarin dat nog nooit eerder zo belangrijk is geweest. 

GEL-CUMULUS 23™ Black/Reborn Blue (Men)

ASICS heeft de GEL-CUMULUS™ 23 ontworpen met GEL™-technologie in combinatie met een dikkere laag die zeer licht is, gemaakt van FLYTEFOAM™ als middenzool die demping en comfort biedt terwijl de schoen responsief en licht in gewicht blijft. De toevoeging van een naadloos bovenwerk van mesh betekent dat de schoen de voet omsluit als een tweede huid, wat de drager een extra comfort biedt.

De GEL-CUMULUS™ 23 is de nieuwste schoen van ASICS om iedereen te helpen via sport een gezonde geest in een gezond lichaam te bereiken. De schoen biedt demping en comfort, maar blijft toch responsief en licht in gewicht. Het is de perfecte alledaagse trainer voor atleten van alle niveaus om mee te doen aan onze 2021-uitdaging om je geest te bewegen bij zonsopgang en de opbeurende kracht van sport te ervaren.”

Shuhei Takemura, Manager, Performance Running Development Team, Footwear bij ASICS

Optimale loopstijl

ASICS heeft ook zijn 3D SPACE CONSTRUCTION™-technologie ingezet om de schoen te verbeteren. Een technologie die extra comfort en ondersteuning biedt op specifieke plaatsen onder de voet, afhankelijk van het geslacht van de loper. Dit betekent dat de GEL-CUMULUS™ 23 geoptimaliseerd is voor de loopstijl van zowel mannen als vrouwen.

De GEL-CUMULUS™ 23 is vanaf mei 2021 verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in ASICS retail, online winkels en Intersport, met bredere beschikbaarheid vanaf 1 juni 2021. 

Voor meer informatie over ASICS en de nieuwe GEL-CUMULUS™ 23 kun je terecht op asics.com.