ASICS lanceert vernieuwde GT-2000™8

ASICS lanceert de 27e editie van een van haar favoriete schoenen, de GT-2000 ™ 8. Deze vertrouwde stabiliteitsschoen van ASICS is al bijna 30 jaar een vertrouwde trainingspartner voor hardlopers.

Elke editie van de GT-2000 ™ 8-serie is beter ten opzichte van de vorige editie. Met geavanceerde technologie en onderzoek naar het gebruik van de schoen door lopers worden verbeteringen doorgevoerd.  Altijd met oog voor behoud van de unieke kenmerken een stabiele loop.

Lichtere schoen, zachtere landing

De nieuwste editie bevat een verbetering van het zoolmateriaal die zorgt voor de demping en dus voor een soepele en zachte landing. Ook is de schoen lichter dan zijn voorganger om het reactievermogen nog verder te verbeteren. Ook heeft de nieuwe GT-2000 ™ zijn stabiliteit niet verloren met de DYNAMIC DUOMAX ™ -technologie, een belangrijke functie.

Duurzame schoen

Amerikaan Johnny Gregorek, professionele ASICS-hardloper op de middellange afstand, zegt: “De GT-2000 is sinds de middelbare school mijn favoriete trainingsschoen geweest en is nog steeds de schoen die ik tijdens mijn ochtendloop aantrek. Veelzijdig en ook licht genoeg om snel te rennen als dat nodig is. De GT-2000 biedt ook voldoende demping en ondersteuning om de belasting van mijn voet te verminderen en is zo duurzaam dat ik vele kilometers training kan volgen.”


De GT-2000 ™ 8 is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar bij ASICS-winkels. Ga voor meer informatie over ASICS en de nieuwe GT-2000 ™ 8 naar: www.asics.com/nl of bekijk https://youtu.be/mvXhb3bkgXE