BUFF Caps: altijd in vorm

BUFF presenteert de nieuwe Pack Run Cap uit de Lente-Zomer-collectie 2018. BUFF Pack Run Caps zijn ultralicht en behouden altijd hun vorm, ook als je ze heel klein oprolt en daarna weer ontvouwt. De flexibele klep komt altijd terug in de juiste vorm om je optimaal te beschermen tegen de zon.

Hardlopen met een cap

De Run Cap is ontworpen voor intensieve activiteiten, zoals hardlopen en trailrunning. Deze sporten verlangen een comfortabele cap die huidirritatie tegengaat, zweet afvoert en gemakkelijk opgeborgen kan worden. Niet onbelangrijk: de cap blijft goed zitten, zelfs tijdens een ferme sprint.

De Pack Trek Cap is gemaakt van technische materialen zoals stretch Coolmax Extreme. Deze sneldrogende stof biedt uitstekende protectie tegen de zon met 98% UV-bescherming en heeft een goede vocht- en warmteafvoer. Dankzij de Polygiene behandeling heeft de pet geen last van vervelende geurtjes. De cap heeft reflecterende details aan de voor- en achterkant en is verkrijgbaar in een aantal colle printsaantal coole prints.

Informatie

BUFF Pack Run Caps zijn verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl. Consumentenadviesprijzen:

  • Pack Run cap Solid € 29,95
  • Pack Run Cap Patterned € 31,95

Over BUFF®

Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen.

BUFF is sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear. Het merk is inmiddels ook uitgebreid met een lifestyle collectie met vele unieke designs. De collectie combineert stijl met uitstekende bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag staat BUFF bekend om de kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten en materialen.