speaker/sfeermaker Vincent van der Velde

Duizenden high fives

Exact 42 jaar en 195 dagen nadat hij geboren is loopt speaker/sfeermaker Vincent van der Velde zijn eerste marathon: 42 kilometer en 195 meter. Plaats van handeling: Edinburgh, Schotland.

Vincent van der Velde is speaker bij hardloopevents en prestatielopen in heel Nederland, onder meer bij de Utrecht Marathon die afgelopen weekend plaatsvond.

Duizenden high fives

Als speaker heeft Vincent menig loper met zijn enthousiasme de laatste meters nét iets meer uit zichzelf laten halen. Duizenden high fives deelde hij de afgelopen jaren uit. Maar van zélf een marathon lopen was het nog niet  gekomen. Nog niet.

Eerste marathon

Op zondag 26 mei a.s., als Van der Velde op de kop af 42 jaar en 195 dagen oud is, loopt hij zijn eerste marathon: 42 kilometer en 195 meter. Dat doet hij niet in Nederland maar in Edinburgh, Schotland, tijdens het Edinburgh Marathon Festival. Een kleine fanclub van vrienden reist met hem mee.

Binnenkort kun je lezen of de omgekeerde high fives ook Vincent méér uit zichzelf lieten halen!

Foto boven: Luka de Kruijf

Ga voor meer informatie over Vincent van der Velde en plekken waar hij binnenkort live te zien is naar zijn website Ik zie een kans.