Een golf van energie onder je voeten

De Wave Skyrise is een volledig nieuwe hardloopschoen van Mizuno. De schoen is gemaakt voor een comfortabele, energieke run: van afrol tot afzet tot landing. Je hebt als langeafstandloper het gevoel dat je met deze schoen de zwaartekracht volledig meester bent. Het moeiteloze, zwevende gevoel is te danken aan het ultralichte gewicht, de ongekende Foam Wave-demping en de veerkracht van XPOP.

De Mizuno Foam Wave bestaat uit twee zachte materialen die in de vorm van een golf op elkaar zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat een zool die erg stabiel is en zeer goed dempt. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen worden maximaal opgevangen en verwerkt. De tussenzool van XPOP PU Foam geeft door zijn veerkracht veel energie terug aan de atleet. Energie die wordt omgezet in een stuwende drive vooruit.

Mizuno Skyrise (herenmodel)

Voet en schoen zijn één

De Wave Skyrise is een duurzame loopschoen met ademend mesh aan de bovenzijde dat zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm. Je voet en de schoen worden één waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt. Het Japanse merk Mizuno staat bekend om haar innovatie, ergonomische intelligentie, constructietechnologie en materiaalgebruik en maakt haar faam in deze schoen volledig waar.

Informatie

De Mizuno Wave Skyrise is vanaf december verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Kleur: blauw. Consumentenadviesprijs € 134,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com