Een nieuwe lente, een nieuwe Rokjesdagloop!

Kom in actie voor MS!

Met de herfst en winter nog voor de boeg, dromen wij al van de eerste mooie lentedag van 2016. De nieuwe lente vieren we op zondag 3 april 2016, natuurlijk met de Rokjesdagloop Amsterdam Ladiesrun! Je doet toch ook (weer) mee om deze vijfde editie tot een hele bijzondere te maken? Noteer de datum vast in je agenda en je (loop)schema! Are you ready to Ro(c)k?

Inschrijving en programma

Je kunt je inschrijven als individuele deelnemer, maar je ook samen met je vriendinnen als vriendinnenteam aanmelden. Of met je collega’s deelnemen aan de businessrun! Behalve de run over 5 of 10 km (ladies only!) is er opnieuw de wandeltocht voor MS (5 km). Deze is ook toegankelijk voor rolstoeldeelneemsters en hun begeleiders (m/v). En natuurlijk is er ook weer de Stadsdeel Oost Kidsrun (1 & 2 km), voor meisjes en jongens van 6 tot en met 12 jaar.

Loop met elkaar MS de wereld uit!

Als voorgaande jaren is Stichting MS Research het goede doel van de Rokjesdagloop Amsterdam Ladiesrun. Vorig jaar liepen we maar liefst 21.215 euro bij elkaar! Bij de inschrijving kun je kiezen voor een donatie aan MS-onderzoek bovenop het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld zelf is nodig voor de organisatie van dit fantastische evenement. Je kunt er daarnaast voor kiezen om samen met je vriendinnen extra geld in te zamelen via jullie eigen actiepagina op de site van MS Research.

Multiple sclerose (MS) treft, 1 op de 1000, jonge mensen tussen 20 en 45 jaar in de bloei van hun leven en zet hen buitenspel door het onvoorspelbare verloop van MS. Het VUmc MS Centrum Amsterdam doet onderzoek naar het vinden van een oplossing voor deze letterlijk zenuwslopende ziekte. Daarvoor is veel geld nodig.

Steun dit onderzoek!

Wat moet je doen? Meld je eerst aan als deelnemer, of als vriendinnen- of businessteam, via www.rokjesdagloop.nl. Ga vervolgens naar www.rokjesdagvoorms.nl en maak dan als individuele loper, of als team, je actiepagina aan. Heb je vragen over het aanmaken van de actiepagina? Stuur dan een e-mail naar inactievoorms@msresearch.nl.

Stichting MS Research en VUmc MS Centrum Amsterdam wensen jullie veel succes met de voorbereidingen!

Stadsdeel Oost Kidsrun

Uiteraard zijn ook de kids weer welkom! In samenwerking met Stadsdeel Oost en de Stichting Run4Schools keert ook de Stadsdeel Oost Kidsrun terug. De kidsrun is toegankelijk voor meisjes én jongens van 6 t/m 12 jaar.

Schrijf je hier in! Je weet dan zeker dat je naam (plus teamnaam) op je startnummer komt te staan en (nieuw!) dat je je startbewijs krijgt toegezonden.