#Enforceyourself met gratis Masterclass

Hoe fit en gezond voel jij je écht? Wij gokken dat de kans groot is dat je worstelt met de balans in je leven. Dat je moeite hebt om iets vol te houden en geen tijd voor jezelf ervaart. Je bent altijd bezig met anderen en voelt je onzeker over keuzes die gemaakt moeten worden.

Leven in patronen

Wanneer je leeft in dit soort patronen heb je weinig energie om te leven wat écht belangrijk voor je is. Een ongezonde leefstijl veroorzaakt veel meer dan alleen maar overgewicht. De kans op ernstige ziektes neemt toe, je wordt onzeker, ervaart angst en je leeft een middelmatig leven.

Stap voor stap

Waarom kies je voor middelmatigheid en niet voor het leven van je volle potentie? Heb je daar al eens over nagedacht? Enforce is een high-end sport experience en helpt je stap voor stap het leven te creëren wat je graag zou willen. We hebben krachtige, exclusieve programma’s zodat je zowel als absolute beginner als gevorderde sporter onderdeel kan zijn van onze Enforce community.

Hetzelfde doel

Samen met andere Enforcers daag je jezelf elke training maximaal uit en heb je allemaal hetzelfde doel: jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. Daarnaast helpen we in de “pro” programma’s ondernemers ook hun business naar het volgende level te tillen. Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind!

Geef je nu snel op voor (het gratis evenement)  

Gratis Enforce Run yourself to Success Masterclass in Amstelveen

Donderdag 16 mei 2019 van 19:30 – 21:00 uur
Vertrek vanaf de winkel van Runnersworld Amsterdamse Bos in Amstelveen.

Wat kun je verwachten?

– Unieke masterclass door Enforce mastertrainer Petra Kerkhove, waarin we je bewust maken van een juiste loophouding om blessurevrij te kunnen hardlopen.

– We leren je op een goede manier je training op te bouwen, zodat je meer uit je Run kunt halen.

– We vertellen je meer over de Enforce Run programma’s in Amsterdam.

Kies uit twee groepen

– Groep 1: Als je wilt leren hardlopen en nu nog absoluut niet fit bent of net bent begonnen.

– Groep 2: Als je sneller en beter een 5 of 10 km wilt lopen.

Meld je aan via https://enforce.nl/enforce-masterclass-running/