Glow in the Park: speciale kortingsactie

Glow in the Park is de perfecte combinatie van een gezonde work-out en een vrolijke night-out. Je kunt je kinderen gewoon meenemen, ook in de kinderwagen! Je danst, loopt of rent twee rondjes van 2,5 km door de gepeperde party Glow Zones in het Amstelpark in Amsterdam. Waarom? Je kan nooit genoeg ‘glow’ in je leven hebben!

Korting voor vroegboekers en groepsboekers

Speciaal voor bezoekers van Keep-on-Running.nl hebben we een unieke extra kortingsactie. Je krijgt maar liefst € 2,50 korting als je uiterlijk vrijdag 10 februari inschrijft voor Glow in the Park op 11 maart! Eerdere versies overal in Engeland waren écht een grote hit. Niet zo verwonderlijk… het is een dik feest met dj’s, schuimparty, time-tunnel, paint blast zone, fluorescent park. Zeg maar alles in één! Wat zit er in je ticket? Check hier.

Naar een feestje ga je natuurlijk het liefst met je gezin of al je vrienden!

Als je klaar bent met lopen, gaat het feest gewoon door, want in het finishgebied zwepen de beats je verder op! Naar een feestje ga je natuurlijk het liefst met je gezin of al je vrienden! Als jij minimaal drie vrienden of vriendinnen meeneemt, kunnen we je ook een leuke korting geven. Want groepskorting is altijd fijn, vind je niet?

Glow in the dark

Ben je niet zo’n held in (hard)lopen in het donker? No worries! Het parcours heeft knipperende markeerlichten en pijlen. Het is wel aan te raden om een hoofdlampje op te doen, want er zijn delen die donker zijn. Bij onze partner Runnersworld Amsterdamse Bos kun je je glow-pakket ophalen. Opsturen kost je geld… Dan is het echt glow-in-the-dark!

Weet je niet wat je aan moet doen? Daar hebben we ook al over nagedacht. Je ontvangt bij je startbewijs een hoofdband en UV-schmink. Hou er wel rekening mee dat je kleding nat en vies kan worden, maar niets dat je niet kunt uitwassen! En mocht je nog geen kekke outfit hebben om in te lopen? Ook die kun je vinden bij Runnersworld Amsterdamse Bos… dan kun je meteen je glow-pakket meenemen!

Schrijf je snel in, je kunt nu nog gebruikmaken van de extra korting! Er zijn slechts 1.000 tickets beschikbaar!

Kijk voor meer informatie op http://www.glowinthepark.co.uk/nl/venues/amsterdam/