Hardloopkalender Februari 2019
Geplaatst op 30 januari 2019

Waar loop jij in februari?

Keep-on-Running.nl / Deleukstelopen.nl heeft een selectie gemaakt van 5 opvallende, leuke evenementen op de hardloopkalender van februari. Je kunt ook een review schrijven en een beoordeling geven.

HENSCHOTERMEERGAMES TRAIL CROSS – zaterdag 2 februari

Op zaterdag 2 februari 2019 vindt de wintereditie van de Henschotermeer Games plaats. Een Cross Run-Bike-Run én Cross Trail voor de pure hardlopers. Het parcours is dit jaar aangepast en zal nóg meer een uitdaging zijn. Het Henschotermeer vormt de setting en zal, zeker met sneeuw, prachtige beelden geven.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/henschotermeer-games-trail-cross-woudenberg/

MIDWINTERMARATHON – zaterdag 2 en zondag 3 februari

Begin januari schreven we al over deze prachtige run. Je leest het hier terug: Koninklijk tintje op Midwintermarathon Apeldoorn.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/midwinter-marathon-apeldoorn/

GROET UIT SCHOORL – zondag 10 februari

De Groet uit Schoorl Run is uitgegroeid tot een nationaal topevenement met een internationaal karakter. Het succes van de Groet uit Schoorl Run is te danken aan haar unieke en afwisselende parcours. Het parcours loopt door het schitterende bos en duingebied van het Staatsbosbeheer. Met als hoogtepunt het doorkruisen van de pittoreske oude dorpskernen van Groet, Bregtdorp en Catrijp.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/groet-uit-schoorl/

TWO RIVERS MARATHON – zondag 10 februari

De Two Rivers Marathon is het kleine broertje van de Two Oceans Marathon die met Pasen in Kaapstad wordt gelopen. De unieke sfeer van die race proberen we ook naar de Bommelerwaard te brengen. De Two Rivers Marathon is een officiële qualifier voor deze wereldberoemde race.

Maar de Two Rivers is natuurlijk ook een prima gelegenheid om te testen hoe je ervoor staat voor de komende voorjaarsmarathons dichter in de buurt. Als je geen hele marathon wilt lopen, kun je hem ook delen met je loopmaatje.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/two-rivers-marathon/

OERPOLDERLOOP IT HEIDENSKIP –  zondag 24 februari

Wil je 6, 9, 11 óf 15 kilometer in de mooie polders van Friesland lopen? Dat kun je doen in het plaatsje met deze prachtige naam: It Heidenskip. De naam van het evenement is al net zo mooi: Oerpolderloop.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/oerpolderloop/

Geef een cijfer aan jouw favoriete loop!

Op Deleukstelopen.nl vind je niet alleen alle lopen, je kunt je favoriete evenement een rapportcijfer geven!