Hardloopkalender januari Egmond Halve Marathon

Hardloopkalender: waar loop jij in januari?

Keep-on-Running.nl / De leukste lopen heeft een selectie gemaakt van 5 opvallende, leuke hardloopevenementen in januari. Je kunt ook een review schrijven en een beoordeling geven.

FLORIJN WINTERLOOP – zaterdag 5 januari

Traditioneel één van de allereerste evenementen in het nieuwe jaar. En wát voor eentje: een prachtige loop langs en door Landgoed Den Treek. Het parcours is gedeeltelijk onverhard. De Florijn Winterloop in Woudenberg vormt daardoor een mooie uitdaging.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/florijnwinterloop-woudenberg/

EGMOND HALVE MARATHON – zondag 13 januari

De voorjaarsklassieker. De Egmond Halve Marathon geeft voor velen de motivatie om met koud of druilerig weer lekker door te trainen. Het parcours is zeer afwisselend. Je loop over verharde paden, los zand op het strand en de duinen. Het zicht op de prachtige vuurtoren bij terugkomst nodigt uit tot een laatste eindsprint.

Lees hierbij het artikel van onze redactrice Petra Kerkhove.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/nn-egmond-halve-marathon/

SAFARI TRAIL – zaterdag 27 januari

Een safari in Nederland? Jawel, dat kan gewoon in ons (niet meer zo) koude kikkerlandje. De Safari Trail is een beestachtig leuk evenement. Een trail over drie afstanden vanaf Landgoed Schaarsbergen over Waterberg richting Warnsborn en weer terug. Afstanden van 11, 22 en 33 km. De Safari Trail maakt onderdeel uit van het Safari Weekend met naast de drie trails op zaterdag de Safari Run op zondag.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/safari-run/

ABDIJCROSS KERKRADE – zondag 20 januari

De 55ste editie van de Abdijcross vindt plaats in het weekend van 18 tot en met 20 januari 2019. Vrijdag is de Double Ladies Night Fun Run, op zaterdag 19 januari de pupillenlopen en de Trail Runs en op zondag 20 januari de schooljeugd en de wedstrijden in het kader van het nationaal crosscircuit.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/abdijcross-kerkrade-2/

VONDELPARKLOOP ‘RACE THE DAY’ –  zondag 20 januari

Op zondagochtend zijn er meerdere Vondelparkloopwedstrijden over verschillende afstanden, waaronder de 10 kilometer Wedstrijdloop en de 3,5 kilometer, de 6,7 kilometer en de 10 kilometer Recreantenloop.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/vondelparkloop-race-the-day/

Geef een cijfer aan jouw favoriete loop!

Op De leukste lopen vind je niet alleen alle lopen, je kunt ook een cijfer geven!