De leukste lopen 2022

Deze hardloopkalender biedt een actueel overzicht van de leukste lopen in binnen- en buitenland. Van grote marathons en bijzondere loopevents in de wereld tot en met kleinschalige lopen in je eigen regio. Wandel er rustig doorheen en kies de loop die bij jou past. Uitdagingen zijn er in alle soorten en maten. Voor beginners, doorlopers, vrijlopers en ultralopers. We wensen je veel loopplezier!

zaterdag 10 sep 2022
Bridge to Bridge Arnhem
zaterdag 10 sep 2022

Rabo Bridge to Bridge, Arnhem

Loop mee met een van de unieke Rabo Bridge to Bridge Runs, de Walk of de Airborne Freedom Trail en treed in de voetsporen van luitenant-kolonel John Frost. Beleef al (hard)lopend het verhaal van september 1944: het gevecht om de alombekende brug. De brug die uiteindelijk een brug te ver bleek.

Op zaterdag 10 september is de trail, de overige afstanden zijn op zondag 11 september.

  • Plaats:Arnhem (GD)
  • Afstanden:Presikhaaf Schoolmeubelen Kidsruns - Menzis 5 km - Van Wijnen 10 km - Infocaster 10 EM - Business Run - Airborne Freedom Trail
Meer info
zaterdag 01 okt 2022

Limburg Wijnmarathon

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 vindt in Wahlwiller de tweede editie van de Limburg Wijnmarathon plaats. Hardlopers verkennen onze prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden, een zogenoemde trailrun.

Zie de prachtige vergezichten en wijngaarden
Ruik de natuur van Zuid-Limburg
Proef de prijswinnende Limburgse wijnen zowel onderweg als bij de finish
Voel de typerende heuvels van Zuid-Limburg in je benen
  • Plaats:Wahlwiller (LB) (LB)
Meer info