Terug naar overzicht

2e Bos- en Natuurloop Kom op tegen Kanker

Bos- en natuurloop/wandeling, onderdeel van De 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Start en aankomst aan de voetbalkantine van FC Sportief in Grobbendonk (België).

Wij zijn een aantal enthousiaste lopers die jaarlijks meewerken aan de bosloop t.v.v. Kom op tegen kanker (https://www.facebook.com/bosloopkotk).

Na tien geslaagde edities van de jaarlijkse Bosloop t.v.v. Kom op tegen Kanker in Lichtaart (Kasterlee), vonden we het verleden jaar de hoogste tijd om naast het organiseren van dat evenement, zelf eens de loopschoenen aan te binden. De 100km-run voor Kom op tegen Kanker op 24 maart 2019 (www.100kmrun.be) leek ons daarvoor de ideale gelegenheid.

Het duurde dan ook niet lang vooraleer we vier gemotiveerde lopers hadden om deel uit te maken van ons team. Zowat elk van ons werd al met kanker geconfronteerd. Aan motivatie is er dus geen gebrek.

Na de uiterst geslaagde editie van dit unieke loopevenement t.v.v. kankeronderzoek in 2019, waarbij elk van ons geraakt werd door de solidariteit, inzet en support van allen aanwezig in de Schorre in Boom, staken wij al snel de koppen samen om te kijken of een deelname in 2020 in Knokke-Heist tot de mogelijkheden behoorde. Al snel besloten wij ons terug te engageren voor de derde editie in Knokke-Heist op zondag 22 maart 2020.

Voor dit evenement voor het goede doel moeten de deelnemende teams dit jaar opnieuw via sponsoring en acties een startbedrag van € 2500 bijeenzoeken.

Zo organiseren we op zaterdag 7 december opnieuw een bos- en natuurloop/wandeling om geld in het laatje te krijgen.

Plaats:
Grobbendonk (BE)
Afstanden:
ca. 5 km - 10 km - 15 km
Website:
https://www.100kmrun.be/acties/2e-bos-natuurloop-wandeling-tvv-kotk