Bridge to Bridge Arnhem
Terug naar overzicht

Rabo Bridge to Bridge Arnhem

Dit jaar staat de Rabo Bridge to Bridge in het teken van 75 Jaar Slag om Arnhem. Op zaterdag 14 september vindt de Airborne Freedom Trail plaats (reeds uitverkocht) en op zondag 15 september staat de Rabo Bridge to Bridge op de kalender.

Run to Remember Freedom

Deze evenementen staan in het teken van ‘Run to Remember Freedom’, het vieren van de vrijheid en de  Slag om Arnhem levend houden. De organisatie zal tijdens deze bijzondere 34ste editie de historische plekken waar de route langs loopt nóg meer benadrukken.

Vrijheid Blijheid

Al enkele jaren maakt ‘Vrijheid Blijheid’ onderdeel uit van de Rabo Bridge to Bridge. Deelnemers en bezoekers kunnen historische legervoertuigen bewonderen en ook meerijden, er staat een klimwand van de rode baretten, een tokkelbaan, er is live muziek en nog veel meer. Deelnemen aan ‘de Bridge’ is daarmee veel meer dan alleen hardlopen!

De Bridge to Bridge kent diverse afstanden. Ook zijn Blindrunners en hun buddies, wheelers en handbikers zeer welkom! Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.bridgetobridge.nl.

Plaats:
Arnhem
Afstanden:
Kidsrun - 5 km - 10 km - 16,1 km
Deelnemers:
1.001 - 5.000
Website:
http://bridgetobridge.nl