Terug naar overzicht

Alfabet Challenge (alternatieve Letterenloop)

De HUGO BOSS Letterenloop gaat als gevolg van de coronacrisis niet door. Als alternatief bedacht de organisatie de Alfabet Challenge, een online uitdaging die bestaat uit 26 thuisoefeningen met instructies om fit en gezond te blijven.

Voor iedereen!

Bekende Letterenloop-ambassadeurs zullen ieder op eigen en unieke wijze de instructies verzorgen. Zo helpen we jou aan een zo goed mogelijke voorbereiding voor alle andere hardloopevenementen die dit jaar nog wél gaan plaatsvinden. In de spirit van de Letterenloop zijn alle oefeningen voor iedereen. Jong en oud. Voor de snelle hazen, maar ook voor de ontspannen lopers.

Unieke prijzen

Als deelnemer ontvang je de unieke HUGO BOSS Letterenloop medaille. Bovendien vragen we om jouw uitvoering te delen via onze social media kanalen in de vorm van foto’s en/of video’s met de hashtag #AlfabetChallenge. De meest inspirerende, grappige of invloedrijke posts ontvangen unieke prijzen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren en zijn onder andere massagebehandelingen, diner vouchers en boeken.

Run4Schools, juist nu!

Ook zonder run blijft de Letterenloop onlosmakelijk verbonden aan Run4Schools. Voor de kinderen in de townships van Kaapstad maakt de coronacrisis de problemen in veel gevallen nog groter. Zij hebben vaak geen veilig thuis met ouders die helpen met huiswerk, laat staan lesmateriaal. Hulp is nu nog meer dan voorheen gewenst.

Inschrijven

Inschrijven voor de HUGO BOSS Alfabet challenge gaat op de manier zoals je van ons gewend bent: hier. Jouw inschrijfgeld is slechts 5 euro en gaat als donatie volledig naar Run4Schools.

Plaats:
Haarlem (NH)
Afstanden:
26 thuisoefeningen
Deelnemers:
10.001+
Website:
http://www.letterenloop.nl/