Terug naar overzicht

Polderloop 2020 Hazerswoude-Dorp

Grote teleurstelling, omdat ook de maart-editie van de Polderloop geen doorgang kan vinden. Waar vorige maand het stormachtige weer nog roet in het eten gooide, is het dit keer het coronavirus. Nog nooit eerder in de geschiedenis van de Polderloop is het gebeurd dat twee edities in één kalenderjaar moesten worden afgelast.

Blijf op de hoogte

Veiligheid en gezondheid gaat boven alles en dus hebben de lopers dit jaar nog maar één keer deel kunnen nemen aan de Polderloop van 2020. Of de editie in april wel doorgang kan vinden is nog maar de vraag, want vooralsnog slaat het coronavirus flink om zich heen. Houd daarom de komende tijd goed de kanalen van de Polderloop in de gaten (website en Facebook) en blijf op de hoogte.

Polderloop-shirt

De afgelastingen hebben ook consequenties voor het Polderloop-shirt, waar ieder jaar weer voor kan worden gelopen. Normaal gesproken krijgt de loper bij deelname aan 3 van de 4 edities het felbegeerde Polderloop T-shirt, maar helaas kan dat dit jaar niet meer behaald worden. Omdat de Polderloop een hoop startgeld is misgelopen door de twee gecancelde lopen, heeft de organisatie moeten besluiten het shirt dit jaar niet uit te geven. Heeft u wel een stempel gekregen bij de eerste loop? Deze kunt u uiteraard bij ons om komen wisselen voor een medaille of een bidon.

Laten we hopen dat er in april ‘gewoon’ weer lopers aan de start kunnen verschijnen en Polderloop 2020 daarmee toch nog op een waardige manier afgesloten kan worden!

Plaats:
Hazerswoude-Dorp (ZH)
Afstanden:
1,5 km - 5 km - 10 km - 15 km - halve marathon
Deelnemers:
501 - 1.000
Website:
https://www.hazerswoudseboys.nl/438/polderloop/