Terug naar overzicht

Virtuele Run voor het Babyhuis

Ter ere van de opening van het 3e Babyhuis in Leiden bedachten de organisatoren de Virtuele Run voor het Babyhuis. Doe je ook mee? Vanaf zaterdag 1 augustus 2020 loop jij op een eigen gewenst tijdstip, een zelf uitgekozen route en een zelf gekozen afstand. Deze afstand leg je hardlopend af. Is hardlopen niet haalbaar voor jou? Dan mag je hem uiteraard ook wandelend, fietsend, paardrijdend, skeelerend, etc. afleggen! Er is geen tijdslimiet of minimale afstand, maar wees creatief! Daag jezelf een beetje uit.

Inschrijven kost € 14,50, daarvoor ontvang je een unieke Babyhuismedaille, een digitaal startnummer en je maakt ook nog eens kans op te gekke prijzen!

Schrijf je dan nu snel in via deze button!

Wat is het Babyhuis?

Het Babyhuis geeft onderdak, begeleiding en waar nodig behandeling (hulp) aan moeders en hun baby’s wanneer het wenselijk is dat de zorg voor de baby tijdelijk overgenomen wordt. Opvang in het Babyhuis kenmerkt zich als een liefdevolle opvang in een warme omgeving waar respect is voor elkaar.

Het Babyhuis biedt een hulpprogramma dat aansluit op wat de moeder nodig heeft. De begeleiding in het Babyhuis maakt dat de ouder zich steviger voelt staan, zelfverzekerder wordt en meer kan genieten van het contact met haar baby. Het Babyhuis biedt tijdelijk ook plek voor de baby alleen, ouders zijn dan overdag wel intensief betrokken bij de verzorging van hun kindje. Het Babyhuis werkt aan een veilige toekomst voor moeder en kind.

Plaats:
Leiden (ZH)
Website:
https://www.ntk.nl/pagina/virtuele-run-babyhuis