Terug naar overzicht

Wings for Life World Run

Op 8 mei om stipt 13:00 uur starten wereldwijd honderdduizenden mensen met de Wings for Life World Run, waarbij ze (via een app) achtervolgd worden door een virtuele chasing car, die 30 minuten later start. Op deze manier behaalt iedereen de finishlijn van dit wereldwijde hardloopevenement.

Dit allemaal voor het goede doel: het inschrijfgeld gaat naar de Wings for Life Foundation die wereldwijd veelbelovende onderzoeksprojecten en klinische studies steunt, met als doel een geneesmiddel te vinden voor ruggenmergletsel. 

Philips Sound is trotse wereldwijde partner van de Wings for Life World Run die op 8 mei plaatsvindt. Het merk moedigt iedereen hiermee aan om deel te nemen aan dit unieke wereldwijde evenement, en zo bij te dragen aan onderzoek naar ruggenmergletsel. Consumenten die een van de deelnemende Philips-sporthoofdtelefoons of draagbare Bluetooth-speakers aanschaffen, ontvangen een gratis voucher om via de Wings for Life World Run App mee te lopen. Een echte win-winsituatie: hardlopen voor het goede doel en tegelijkertijd genieten van geweldige muziek! 

Ga voor meer informatie over de deelnemende producten en voor het ontvangen van een gratis voucher naar de website.

Foto © Wings for Life World Run

Plaats:
wereldwijd
Afstanden:
je stelt zelf je persoonlijke doel in
Website:
https://www.wingsforlifeworldrun.com/nl?viewerCountry=NL