Hardlopen voor Het Vergeten Kind

Irene Kriele, Herbalife-coach en grage hardloopster, zou deze maand deelnemen aan de Herbalife Tour d’Extravaganza in Stockholm: vier dagen sporten voor het goede doel: het vergeten kind. COVID-19 besliste anders.

Gelukkig is er een plan B. In de vorm van een mooie alternatieve route in… Wageningen. Vier dagen waarin hardlopers, fietsers en wandelaars allemaal een parcours afleggen en geld inzamelen voor het goede doel!

Het goede doel

Voor Irene betekent dit minimaal 80 km hardlopen. Aan motivatie geen gebrek, het goede doel heeft haar volle sympathie: “Ik vind dat elk kind recht heeft op een veilige en liefdevolle omgeving. Te veel kwetsbare kinderen in Nederland voelen zich ‘vergeten’ en zitten in een nare (thuis)situatie. Het is goed dat de Stichting Het Vergeten Kind zich het lot aantrekt van deze kinderen! Ik draag graag mijn steentje daaraan bij!”

Actiepagina

Irene is dus hard aan het trainen en kan met elke bijdrage meer sponsorgeld ophalen! Ga naar haar persoonlijke actiepagina en doe een donatie. Als je 20 euro of meer doneert ontvang je een gratis online (sport)voedingsadvies en een Herbalife 6 dagen sport/ontbijt proefpakket.

Wat is Herbalife?
Herbalife Nutrition is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. De producten, zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een persoonlijke Herbalife coach als Irene Kriele. “Ik kan met jou een persoonlijk voedingsplan opstellen en helpen om jouw lichamelijke doelen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van meer spiermassa, een strakker lichaam of een betere conditie. Een persoonlijke benadering staat bij Herbalife hoog in het vaandel, aangezien ik geloof dat op deze manier jouw beste resultaten geboekt worden!”

De metamorfose: 2004 en 2020

Irene’s eigen ervaring
“Ik ben 52 jaar en sinds 2004 begonnen met Herbalife. Ik woog ruim 90 kilo bij een lengte van 1.74 meter en wilde graag wat afslanken. Eerst was ik heel sceptisch. Ik stond niet achter poeders en pillen en dacht dat je alleen op shakes moest leven. Maar dat was absoluut niet waar. De Herbalife-producten ondersteunen je bij het afslanken en geven je in aanvulling op gezonde tussendoortjes en een kleurrijke avondmaaltijd alles wat je nodig hebt. Je verliest gewicht op een gezonde manier en krijgt ook nog eens veel meer energie. Ik ben met Herbalife bijna 20 kilo afgeslankt in het eerste jaar en heb het tot op heden nog steeds onder controle. Ik ben gestart toen ik 35 was maar ik voel me nu op mijn 52ste veel fitter en energieker dan toen. Herbalife is ook zeker niet alleen voor afslanken, maar kan je ook helpen bij aankomen of bij meer vitaliteit. Ook heeft Herbalife sinds 2012 een eigen sportvoedingslijn waarmee heel veel (top)sporters (o.m. Ajax!) hun prestaties kunnen ondersteunen en verbeteren. “

“Ik ben toen ik zoveel gewicht kwijt was geraakt ook gestart met hardlopen. In 2009 liep ik mijn eerste 5 km. Een overwinning. Inmiddels, ruim 10 jaar later, heb ik al diverse halve marathons gelopen. Door de Herbalife sportvoeding geef ik mijn lichaam de goede brandstof om lekker te lopen en goed te herstellen. Dat gun ik iedereen. Dus als je kennis wilt maken met deze producten en er eens wat meer over wilt horen, neem dan gerust contact met me op via info@nostressbodycare.nl.”