In shape voor de zomer?

Jij wil nog vóór de zomer in shape zijn? Dat kan! Door te werken aan je lichaam met fysieke workouts, slimme voeding en te breken met je niet werkende oude gewoonten. Enforce-trainer Petra Kerkhove daagt je uit.

Het Enforce 30 dagen trainingsprogramma

#1: Helpt je om fitter te worden
#2: Helpt je om gewicht te verliezen
#3: Traint je om gedisciplineerd te zijn
#4: Geeft je zelfvertrouwen een boost

Niets gaat vanzelf, ook fit worden of afvallen niet

Wat gaan we doen?

Het Enforce 30 dagen trainingsprogramma laat jou zien wat er in korte tijd met jouw lichaam mogelijk is, laat jou doen met jouw lichaam wat nodig is en laat je ervaren wat echte uitdagende resultaten zijn. De eerste stap in hoe jij controle krijgt over je lichaam en je levensstijl. We laten je zien dat fit worden mogelijk is, we laten je focussen op dat wat nodig is en laten je de resultaten die jij belangrijk vindt ervaren. Een programma dat wél werkt en ervoor zorgt dat jij in 30 dagen een fysieke boost krijgt en mentale balans creëert.

Meer conditie, minder vet, meer zelfvertrouwen

Maak een eerste start om het ideale fysieke fundament te creëren om echt fit te worden. 30 dagen focus op jezelf, gewoon omdat jij het waard bent om voor jezelf te kiezen. Niet meer alleen voor anderen bezig te zijn en meer energie krijgen voor je gezin. Het geeft je meer zelfvertrouwen en laat je de eerste stap zetten om je volledige potentie te leven in een fit en krachtig lichaam.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor jou wanneer je toegewijd bent en weet wat je wilt. Wanneer jij bereid bent om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen en daarmee het resultaat te creëren dat je voor ogen hebt. Niets gaat vanzelf, ook fit worden of afvallen niet.

Vind jij je doel écht belangrijk? Ben je bereid om echt te doen wat nodig is? Dan is dit programma voor jou en coachen we je naar de persoon die jij wil zijn!

Het nieuwe Enforce Fit 30 dagen trainingsprogramma start op 3 juni a.s.