Inschrijving NN Marathon Rotterdam geopend

Vandaag – 26 september – is de inschrijving geopend van de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam, een jubileumeditie voor de mooiste marathon van Nederland. Op zaterdag 4 april 2020 start het marathonweekend traditiegetrouw met de NN Kids Runs en de City Run Rotterdam (4,2 km). Op zondag 5 april zal het startschot worden gelost voor de tienduizenden deelnemers aan de AA Drink ¼ Marathon Rotterdam, de NN Marathon Rotterdam en de TBI Business Runs.

40 jaar #demooiste

Geen andere marathon in Nederland kent zoveel sfeer en ambiance als de NN Marathon Rotterdam. De organisatie is verheugd, na een uitstekende samenwerking met de Gemeente Rotterdam en haar diensten, te kunnen melden dat ook deze 40ste editie zal starten vanaf de voet van de iconische Erasmusbrug. Het parcours zal geen grote veranderingen ondergaan en de Coolsingel zal wederom het bruisende middelpunt zijn van het marathonweekend. Zowel op zaterdag als op zondag kunnen de vele toeschouwers de deelnemers toejuichen en traditioneel onthalen aan de finish op de Coolsingel voor het Stadhuis.

De 40ste editie van de Rotterdamse marathon zal in 2020 vanwege het jubileum extra feestelijk worden. Hoe het jubileumprogramma eruit zal gaan zien, blijft nog even een verrassing, maar het belooft een onvergetelijke editie worden voor alle betrokkenen.

KWF – Ren tegen Kanker

De NN Marathon Rotterdam steunt in het jubileumjaar KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij het KWF. Tevens heeft KWF een unieke actie. Als je via KWF inschrijft voor de ¼ of de hele marathon én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld voor 1 maart 2020, dan word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker shirt. 

Inschrijving

In totaal worden in het marathonweekend zo’n 46.000 lopers verwacht. Voor de NN Marathon Rotterdam en AA Drink ¼ Marathon Rotterdam geldt een maximum aantal deelnemers. De verwachting is, dat net als voorgaande jaren, deze twee zeer populaire afstanden snel uitverkocht zullen zijn.

Inschrijven is mogelijk via www.nnmarathonrotterdam.nl.