Je treft het in Park 16hoven

Op zondag 31 maart staat heel Rotterdam weer op zijn kop, want de Ronde van Park 16Hoven wordt steeds populairder. Het evenement dat dit jaar voor de zevende keer wordt georganiseerd is in handen van een Roparunteam:  Tref & Co.

Tref&Co is een groep enthousiaste mensen die deelnemen aan de Roparun, de afkorting van van ROtterdam-PArijs-RUN, de langste non-stop estafetteloop ter wereld; het parcours is ongeveer 530 kilometer lang.

Tref&Co betekent letterlijk: Team Renners En Fietsers & Alle anderen! De Ronde van Park 16Hoven is bedacht als evenement om geld op te halen voor de Roparun, deze opzet is meer dan geslaagd en tot nu toe elk jaar nog een groter succes.

Al het geld dat de Ronde opbrengt komt daarom ook ten goede aan de Stichting Roparun. De Ronde van Park16Hoven is een wedstrijd over 5 km of twee rondjes, de 10 km. Voor de kinderen en jeugd over 750m – 1,5km – 2,5km.

Park 16Hoven ligt midden in de stad. De Coolsingel ligt op minder dan 4 km afstand. Dit betekent dat je met de auto in ongeveer 10 minuten, en met de fiets in ongeveer 20 minuten midden in het centrum bent, maar toch lekker door het groen kunt rennen.

Kijk hier voor meer informatie.

Meer teams organiseren races voor het goede doel, zoals bijvoorbeeld ook Hollen door de Bollen in Lisse.