Hardlopen in het donker

Laat je goed zien!

Ook al is het nu weer mogelijk om nog ná je werk bij daglicht te kunnen lopen, is het belangrijk om te bedenken dat de zon soms sneller ondergaat dan je verwacht. Je verliest het zicht op de tijd als je geniet van een heerlijke duurloop in de avondzon. Als de schemering invalt, ben je vaak niet zichtbaar voor overig verkeer. Jouw ogen zijn langzaam gewend aan de verminderde hoeveelheid licht, maar zien anderen jou?

hardlopen in het donker

Bookman Urban Visibility wil de veiligheid en zichtbaarheid van de stijlbewuste hardloper vergroten met hun draagbare lichtclips en magnetische reflectoren. Het Zweedse veiligheidsbewuste merk creëert inspirerende zichtbaarheidsproducten waarbij esthetiek een grote rol speelt. Zij richten zich hierbij op fietsers, hardlopers en voetgangers die zien en gezien mogen worden. Met veel aandacht voor details, kwaliteit en veiligheid heeft het bedrijf maar één doel: iedereen goed zichtbaar maken in het verkeer om ongelukken te voorkomen.

Er is goed nagedacht over de lampjes en ook de magnetische reflectoren. Je kunt ze op elk hardloopkledingstuk vastmaken. Het lampje wordt opgeladen met behulp van een USB-kabel, dus batterijen hoef je niet meer te kopen. De ledlampjes kunnen wit en rood licht produceren en desgewenst knipperen. Het licht is fel, maar verblindt je niet. Het belangrijkste doel: je bent duidelijk zichtbaar in het donker! Het licht gaat lang mee, 60 uur, dus hoef je niet na elke training opnieuw op te laden.

Met de reflecterende strips die je met magnetische plaatjes vastmaakt aan de rand van je kleding, zorg je ervoor dat je niet meer te missen bent.

Zorg goed voor je veiligheid en doe het in stijl! De uitvoering is stijlvol en compact, het ziet er mooi uit en is een plezierig cadeau voor elke hardloper die ook wil opvallen tijdens zijn of haar rondje.

Technische specificatie (lampje)

  • Helder licht, waterbestendig, oplaadbaar
  • LEDs: 3x witte LEDs, 2x rode LEDs
  • Batterij: Oplaadbaar lithiumpolymeer 180mAh 3.7V
  • Brandtijd: 60 uur
  • Oplaadtijd: 1,5 uur
  • Formaat: diameter van 3,5 cm
    Prijs: € 29

De reflectorstrips, die per twee in een verpakking zitten, kosten slechts € 7.