Ladiesrun Eindhoven: je kunt nog inschrijven!

Op zondag 5 juni a.s. wordt de vierde editie van de Ladiesrun Eindhoven georganiseerd. Gezien het aantal voorinschrijvingen verwacht de organisatie ook dit jaar ruim 1.500 sportieve vrouwen aan de start. De loopsters kunnen kiezen uit 3 afstanden, 5, 7.5 of 10 km. Het mooie parcours loopt o.a. door het Philips de Jonghpark. Start en finish zijn bij het SX-gebouw op de Torenallee 3, de locatie waar de deelneemsters hun kleding kunnen achterlaten. Het Centre Court Café zorgt voor lekkere hapjes en drankjes zodat ook de supporters goed verzorgd worden.

Om 10.15 uur wordt de dag afgetrapt met een gezamenlijke warming-up voor de 5 en 7.5 km. De start van de 5 en 7,5 kilometer is om 10.30 uur. Om 11.45 is de warming-up voor de deelneemsters aan de 10 km die om 12:00 uur van start gaat. Onderweg zorgen een dj en band voor extra sfeer. Na de finish ontvangt iedere deelneemster een bijzondere herinneringsmedaille.

Nog niet ingeschreven, maar wel meelopen?

Loopsters die zich nog niet hebben aangemeld, maar op zondag 5 juni wel willen meelopen, kunnen zich nog t/m vrijdag 3 juni online inschrijven via www.ladiesruneindhoven.nl. Ook supporters zijn natuurlijk van harte welkom. Moedig je vrouw, moeder, vriendin, zus of collega aan en zorg dat je bij de finish bent om haar te feliciteren met haar prestatie. Je kunt ter plaatse een bloemetje kopen! Natuurlijk zorgt een DJ voor een feestelijke sfeer.

Pink Ribbon, het goede doel van Ladiesrun Eindhoven

Stichting Pink Ribbon is als goed doel verbonden aan de Ladiesrun Eindhoven. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. En dat is hard nodig want 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt in haar leven borstkanker. Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar het project van Prof. dr. Neil Aaronson. Dit psychosociale project richt zich op zorg op maat om fysieke fitheid en welzijn van vrouwen met uitgezaaide borstkanker te bevorderen.

www.ladiesruneindhoven.nl