Lieke van Lexmond lost startschot Sky Radio Running Hits Playlists

Sky Radio breidt haar online muziekplatform Running Hits uit met vier nieuwe playlists. Deze zijn gericht op verschillende hardloopniveaus: Sky Radio Running Hits Starter, -Gevorderd, -Expert en -Stretch & Relax. Lieke van Lexmond lanceerde afgelopen vrijdag de playlists tijdens het sportfestival Healthy Fest. Onder toezicht van Sky’s station-voice Marlayne Sahupala loste de sportieve presentatrice en actrice het startschot. Hiermee zijn de nieuwe running playlists van het #1 non-stop muziekstation officieel gelanceerd. Hardlopers vinden via Sky Radio voortaan gemakkelijk de muziek voor hun ideale tempo en niveau en worden muzikaal gemotiveerd alles te geven tijdens de work-out.

Lieke van Lexmond: ‘Ik ben gek op muziek. Ook tijdens het sporten geeft het me net die energie die ik nodig heb’

De vier verschillende playlists zijn op tempo en BPM gemixt door DJ Sandstorm. Iedere maand volgt een nieuwe release met nieuwe muziek. De running playlists worden aangeboden als stream via skyradio.nl, via de Sky Radio App en als podcast.

Vier online playlists
1. Sky Radio Running Hits Starter is een muziekmix voor een gemakkelijk en toegankelijk tempo.
2. Sky Radio Running Hits Gevorderd is een playlist voor ervaren renners die de training langer willen volhouden.
3. Sky Radio Running Hits Expert is voor ervaren hardlopers die op hoog tempo muziek de finish willen bereiken.
4. Sky Radio Running Hits Stretch & Relax zorgt voor het belangrijke cooling down moment.

Hardlopen met muziek
Uit universitair onderzoek blijkt dat aanpassing van muziek aan het loopritme voor een verbetering in prestaties zorgt. Sky Radio introduceert daarom vier nieuwe online playlists, gericht op verschillende hardloopniveaus, met uiteenlopende muziek van de populairste artiesten voor tijdens het hardlopen. Voor de beste work-out zorgt het non-stop muziekstation dat de nummers perfect in elkaar doorlopen. De vier playlists worden elke maand geüpdatet met nieuwe muziek.

Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.

Foto: Marlayne Sahupala en Lieke van Lexmond (credits: Jos Klijn)

IMG_1410