Lol voor tien: Sportfestival LachRun

Op zaterdag 26 augustus a.s. versmelten twee hardloopevents tot één event: Sportfestival LachRun in Maarsseveen. Een hardloopevenement met een twist; lachen, zwemmen en genieten in het intieme festivalhart met een lekker hapje en drankje. Ook voor het gezin geschikt, want voor de kinderen tussen 4 en 11 jaar hebben we de Obstacle KidsRun.

Swim-Run of LachRun?

Nog maar één week en dan kun je deelnemen aan Sportfestival LachRun. Een gezellig en sportief evenement bij de Maarsseveenseplassen. Je kan kiezen om mee te doen aan de Swim-Run of de LachRun. Naast hardlopen krijg je dus een extra uitdaging!

Bij de LachRun ren je (s)miles in plaats van kilometers!

De Swim-Run bestaat uit 500 meter zwemmen en 5 km hardlopen. Bij de LachRun kun je kiezen uit twee verschillende afstanden: de 3 of de 6 (S)miles.

Lachspiegels

Bij de LachRun start je met een lachenergizer, je rent (S)miles in plaats van kilometers en gedurende het rennen heb je de uitdaging om te blijven lachen, langs de route vind je lachspiegels, kleine opdrachten en het is aan jezelf hoeveel je daar uit haalt!

Bij de SwimRun start je met zwemmen en mag je daarna je hardloopkleren aantrekken voor de mooie hardlooproute rond de plas. Je kan natuurlijk proberen de lachers in te halen! Want beide runs starten tegelijkertijd.

Voor- en nagenieten

Voor- en achteraf kan je nog heerlijk met elkaar genieten in het festivalhart met een drankje van Spils, een hapje van Dine-a-bite of een lekkere koffie in de eend van Moving Coffee. Ook kun je deelnemen aan een gratis yogales van YogaWays of kun je je intekenen voor een gratis massage van Neckar.

Het lijkt ons leuk jullie in groten getale te ontvangen! Schrijf je – met het hele gezin – in via:

http://sportfestivalmaarsseveen.nl/inschrijven/
http://lachrun.nl/inschrijven/