Terug naar overzicht

Run to the Moon and Back

Wendy van Dijk lanceert samen met Make-A-Wish een uniek doel: binnen één maand tijd met z’n allen naar de maan rennen en weer terug met de  app Run to the Moon and Back. Het grote doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor ernstig zieke kinderen, waarvoor Make-A-Wish wensen vervult.

Wendy van Dijk begon haar platform ‘Een zoektocht naar geluk’ eind 2014 en focust zich meer en meer op gezond leven en een mooiere wereld. Nu staat zij met haar team voor de ultieme uitdaging. Maar liefst 768.800 kilometer afleggen in één enkele maand onder de noemer Run to the Moon and Back. Wendy hoopt heel Nederland in beweging te krijgen, om vanaf de volle maan op 25 september 2018 tot de volle maan op 24 oktober 2018 mee te lopen voor het goede doel. Alle kilometers kunnen worden gesponsord. De opbrengst van de gelopen kilometers worden gedoneerd aan Make-A-Wish, waar Wendy ambassadrice van is.

Hoe werkt het?
Iedereen kan zijn gelopen kilometers bijdragen, om gezamenlijk tot het einddoel, de 768.800 kilometers, te komen. Het prettige van Run to the Moon and Back is dat iedereen – tussen de twee volle manen – op zelf gekozen momenten kan deelnemen, op elke plaats waar hij of zij zelf het liefst loopt. Via de Run to the Moon and Back applicatie worden alle afgelegde (en daarmee gedoneerde) kilometers bijgehouden. Tijdens de hardloopperiode zal de gezamenlijke tussenstand via de app en via www.runtothemoonanback.nl worden getoond. Ook is via de app de individuele score van de deelnemer te zien. De app is te downloaden via de App Store of Google Play.

Afstanden:
768.800 km
Website:
http://www.runtothemoonandback.nl

Schrijf een review