Maak kans op een Go-Pro en New Balance hardloopschoenen

In iedereen schuilt een sprinter! Dit is het motto van de schaatsers van Team beslist.nl. Zij dagen jou uit om te laten zien dat zij niet de enige sprintkampioenen zijn. Trek daarom je hardloopschoenen aan en doe mee aan de sprintkampioen actie, waarmee je een GoPro kunt winnen. Tag #keeponrunning en je maakt bovendien kans op een paar New Balance Fresh Foam 1080 hardloopschoenen!

Waarin ben jij sprintkampioen?

De schaatsers van Team beslist.nl dagen iedereen in Nederland uit om op zoek te gaan naar de sprintkampioen in zichzelf. Deelnemers die op social media een foto of video van hun sprint plaatsen met de tags #sprintkampioen en @beslist.nl maken kans op een GoPro camera. Als je óók #keeponrunning tagt maak je extra kans op een paar supersnelle New Balance Fresh Foam 1080 hardloopschoenen!

Snelste team ter wereld

Team beslist.nl, met olympisch kampioenen Michel Mulder, Stefan Groothuis, Shani Davis en de kersverse nationale sprintkampioen Kai Verbij, staat bekend als het snelste schaatsteam ter wereld. Maar, de mannen zijn ook buiten de baan razendsnel. Of het nou gaat om handtekeningen zetten, omkleden of inparkeren: de sprinters doen het in recordtempo.

Wil jij ook trainen als een echte sprintkampioen? Ga voor een ruim assortiment trainingspakken en al je andere hardloopkleding snel naar beslist.nl.

M1080GG6_HERO-72dpiFF 1080 NA Early Release 3