Maanmissie Wendy van Dijk onderweg

De Run to the Moon and Back, het initiatief van Wendy van Dijk samen met Make-a-Wish, is onderweg! NOS-sportpresentator Sjoerd van Ramshorst loste onlangs in het Amsterdamse Westerpark het startschot voor dit unieke loopfestijn: met elkaar de afstand naar de maan en terug hardlopen ten bate van Make-a-Wish Nederland.

Onder aanvoering van ambassadeur Wendy Van Dijk legde een groep schoolkinderen en een groepje BN’ers en sportieve vrienden & vriendinnen de eerste kilometers van de beoogde  768.800 kilometer af. Ja, je leest het goed: 768.800 kilometer! Lees hierna verder hoe dit kan gaan lukken.

Twee volle manen

Deelnemen aan de Run to the Moon and Back (RTTMAB) kan op elk moment tussen de twee volle manen van 25 september 2018 van 04:54:49 en 24 oktober 2018 om 18:47:34, en op elke plaats waar je zelf het liefst loopt. Samen is het de bedoeling in deze periode 768.800 kilometer af te leggen, de afstand naar de maan en weer terug.

Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt

Via de Run to the Moon and Back app worden alle afgelegde (en daarmee gedoneerde) kilometers bijgehouden. Tijdens de hardloopperiode zal de gezamenlijke tussenstand via de app en de website worden getoond. Ook is via de app jouw individuele score te zien. Via de sponsorpagina kun je je vrienden en familie uitnodigen zodat zij elke kilometer die jij aflegt kunnen sponsoren voor het goede doel: Make-a-Wish.

Word Moonrunner!

Wil je ook bijdragen aan de weg naar de maan en weer terug? Volg dan de volgende stappen:

  1. Download de Run to the Moon app (Apple of Android )
  2. Registreer jezelf als Moonrunner
    Door de stappen te volgen in de app registreer je jezelf eenvoudig als deelnemer van Run to the Moon and Back 2018.
  3. Start met het werven van sponsoren
    Via jouw persoonlijke sponsorpagina in de app deel je eenvoudig jouw link met al je vrienden, familie en andere bekenden. Ook kun je via de website van RTTMAB naar de Moonrunner-pagina. Op deze pagina vul je de naam van de deelnemer in om op de sponsorpagina te komen.
  4. Start met (hard)lopen
    Vanaf de volle maan op 25 september kun je starten met kilometers maken voor de weg naar de maan en terug. Via een aangesloten hardloop app of de ingebouwde stappenteller voeg je runs toe.
Doe jij met ons mee? Volg dan de bovengenoemde stappen en tover een glimlach op het gezicht van een kind!

Over Make-a-Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen. Kijk hier voor meer info.
Kijk op de site van de RTTMAB voor meer informatie.

De lancering van de RTTMAB vanmorgen: