Maas en Waal Marathon Dijkensport

Maas en Waal Marathon

Nog een paar dagen en dan is het zover: de kans om weer mee te doen met de Maas en Waal Marathon. DijkenSport.nl bestaat dit jaar 20 jaar en dat is een goede reden om terug te gaan naar het basisidee in 1999! Tijdens deze jubileumactiviteit wordt deze marathon ook aangeboden aan wandelaars: door het prachtige landschap aan de Maaskant kunnen diverse afstanden worden afgelegd.

Estafettevorm

Op 2 juni kun je deelnemen aan de marathon (ook te lopen in estafettevorm) en halve marathon aan de Maaskant. Het parcours loopt alleen door en langs de vier Maasdorpen Appeltern, Altforst, Alphen en Maasbommel. Grijp je kans en doe mee. Wacht niet op het volgende jubileum, maar schrijf je nu in.De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 31 mei, en alleen voor het wandelen is daginschrijving mogelijk.

Struinroute

De afstanden kunnen ook gelopen worden door de wandelaars. De start- en finishlocatie van alle afstanden vindt plaats in Appeltern. De mogelijkheden zijn groot: je kunt kiezen voor de marathon-afstand (42,2 km), de halve marathon-afstand (21,1 km). Maar wil je gezellig met je familie en/of vrienden wandelen, doe dan mee met de korte route (familiewandeling): dit is een struinroute van 6 km. 

Meer informatie over de starttijden en routes vind je op: DijkenSport.nl.