Must-haves tijdens hardlopen

Iedere hardloper draagt accessoires bij zich tijdens het hardlopen. De ene hardloper luistert z’n favoriete muziek via hardloopoortjes. De ander gebruikt een smartwatch om alle data te kunnen verzamelen. Hieronder een greep uit sportaccessoires die fijn zijn om te gebruiken.

Sportoortjes

Sportoortjes zijn de favoriet van velen. Vanwege de oorkleppen, die helemaal om de oren heen bevestigd worden, vallen deze oortjes niet van je oor af tijdens het hardlopen. Dit in tegenstelling tot een koptelefoon. Dat maakt sportoortjes een absolute must. De oordopjes vallen niet af waardoor je elk moment kan genieten van jouw muziek.

Sportarmband

Vele sportbroeken hebben geen zakken. Toch is het lekker om muziek te luisteren tijdens het hardlopen. Om geen volle handen te hebben tijdens het hardlopen is een sportarmband aan te raden. Een sportband vestig je gemakkelijk om je arm en daar kan je telefoon in tijdens het rennen. In de sportarmband zit een gaatje, mocht je sportoortjes of een koptelefoon met draad hebben, dan kan de draad daardoorheen. Zo geniet je zonder telefoon in je hand van de beste muziek tijdens het hardlopen. Een telefoonhoesje zorgt voor extra bescherming. Veilig en verantwoord hardlopen is hier een gevolg van.

Telefoonhoesje

De meeste hoesjes kunnen niet in een sportarmband. Kies daarom voor een aansluitend hoesje, bijvoorbeeld een dunne iPhone 12 Pro Max case. Door gebruik te maken van zo’n hoesje past je telefoon eenvoudig in een sportarmband. Dikkere hoesjes passen niet goed in een sportarmband.

Smartwatch

Je hebt veel verschillende smartwatches. Apple, Samsung, Garmin en Huawei verkopen allemaal goede smartwatches. De smartwatch verzamelt alle data die je nodig hebt. De gelopen afstand, verbrande calorieën, je hartslag en nog veel meer handige informatie. Hiermee verzamel je alle informatie die van waarde is en waarmee je jouw doel kunt bereiken.

Hardloophandschoenen

Nederland kent koude winters. Dit leidt snel tot bevroren handen. Met hardloophandschoenen houd je jouw handen lekker warm tijdens het hardlopen. Hierdoor houd je het hardlopen langer vol en heb je geen last van koude handen.

Reflectiemateriaal

Loop je hard in de avond? Dan is reflectiemateriaal erg belangrijk. Bijvoorbeeld een hesje of een lichtgevende armband. Draag je geen reflectiemateriaal? Dit leidt soms tot vervelende situaties. Een auto, scooter of fiets die jou te laat ziet leidt tot pijnlijke ongelukken. Voorkom deze situaties met reflectiemateriaal!

De beste sportaccessoires vind je op Smartphonehoesjes.nl