Mystery Mountain hardlopen

Mystery Mountain: iets voor jou?

Voor de zevende keer op rij organiseert Stichting Winnen doen we samen Mystery Mountain. Dit is een evenement waarbij deelnemers fietsen (op de mtb of racefiets), hardlopen of hiken voor het goede doel. Wat Mystery Mountain uniek maakt, is dat pas een week van tevoren bekend wordt gemaakt welke berg er wordt beklommen. De uitdaging is vergelijkbaar met het 1, 2 of 3 keer beklimmen van de Mont Ventoux. De komende editie vindt plaats van 6 t/m 9 september a.s.

Orange Babies

De opbrengst van Mystery Mountain komt ten goede aan het goede doel Orange Babies. Als deelnemer kun je kiezen om een gedeelte van je bedrag te sponsoren aan een zelf gekozen goed doel. De enige voorwaarde is dat dit goede doel in het bezit is van een ANBI-status.

Als een prof

Mystery Mountain is een geheel verzorgd arrangement inclusief masseurs, mecaniciens, begeleiders onderweg en goede maaltijden. Deze uitdaging wordt dus echt als een prof ervaren. De afgelopen edities hebben we de Mont Ventoux, Sella Ronda, Passo del Stelvio en Timmelsjoch beklommen.

Alles is geregeld

De deelnamekosten van Mystery Mountain zijn € 1.250,-. Voor dit bedrag is alles geregeld. Denk aan een informatieavond en training voorafgaand aan het evenement, drie overnachtingen (half pension) én je donatie aan het goede doel.

Ontdek Mystery Mountain

Op 17 en 19 april a.s. organiseren we alvast een warming-up en krijg je een voorproefje van wat je te wachten staat (locaties: IJsselstein en Hoogezand). Aanmelden hiervoor kan via wdws@destil.nl.

Kijk voor meer informatie op www.mysterymountain.nl