Bewust het nieuwe jaar in….

Met de New Year’s City Run! Deze run vindt op zondag 3 januari 2016 voor de tweede keer plaats in het Zuiderpark Rotterdam. Met medewerking van stichting Ik Kies Bewust, bekend van ‘Het Vinkje’ krijgen deelnemers de mogelijkheid om het nieuwe jaar sportief en bewust te beginnen.

De afstanden voor de New Year’s City Run zijn 2,5 km / 5 km / 10 km. Dit jaar worden er 250 deelnemers verwacht. De editie van vorig jaar was bijna uitverkocht. Inschrijving is mogelijk via de website www.newyearscityrun.nl.

DJ Simia is aanwezig om er samen met de organisatie voor te zorgen dat ook dit jaar de New Year’s City Run een sportieve en gezellige loopbelevenis wordt. Deze dag wordt verder mede mogelijk gemaakt door Sportplaza, Délifrance en Hartman en zn Horeca Service.

Gezonde keuzes
De New Year’s City Run stelt het maken van gezondere keuzes centraal.  Stichting Ik Kies Bewust wil de bewustwording onder consumenten vergroten bij het doen van de dagelijkse boodschappen. Het keurmerk van de stichting, Het Vinkje, maakt in één oogopslag duidelijk welke producten binnen een productgroep minder zout, suiker of verzadigde vetten bevatten. Zo weten consumenten welke producten een gezondere of bewuste keuze zijn.