New York, New York…

Zondag 6 november vormt The Big Apple weer het decor voor de marathon der marathons. Het team van CliniClowns is klaar met de voorbereidingen en staat te popelen voor vertrek. Teammanager Eddie Wassink bericht.

Ook dit jaar hebben we weer een team kunnen vormen van lopers die hun sportieve prestatie hebben verbonden aan CliniClowns. We zijn in januari van dit jaar begonnen met het voorbereidingstraject, bestaande uit 12 groepstrainingen en deelname aan diverse hardloopwedstrijden. Tijdens de trainingen zijn ook thema’s als voeding, core stability, rust, looptechniek, kleding en het verblijf in New York aan de orde geweest.

Spanning

De spanning onder de deelnemers neemt merkbaar toe. “Wat zijn de weersverwachtingen? Hoe ga ik om met pijntjes? Wat ga ik doen in mijn vrije tijd in New York? Ben ik wel in voor een feestje na de marathon?” – De ervaring leert dat het goed is om te ontladen na een lange periode van (in)spanning!

Tien maanden lang toeleven naar een persoonlijke topprestatie en een unieke beleving

Dat alles maakt het zo mooi: de aanloop, de inspanningen, de tegenslagen, nieuwe mensen ontmoeten. Tien maanden lang toeleven naar een persoonlijke topprestatie en een unieke beleving. En dat vieren met elkaar, het team van CliniClowns.

dsc_0767

Donderdag 3 november vertrekt de groep vanaf Schiphol om daarna haar intrek te nemen in het gezellige en mooi gelegen hotel Ameritania op Manhattan. Vlakbij Broadway en Times Square, maar ook op loopafstand van Central Park, de finishlocatie van de New York City Marathon.

Nieuwsgierig naar onze belevenissen in New York? Lees volgende week het vervolg…

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van het team voor 2017? Kijk op www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2017 of stuur een e-mail naar info@loopvoorcliniclowns.nl

dsc_0567dsc_0523