Spektakel in Amsterdam: Glow in the Park!

Vanuit het Verenigd Koninkrijk heeft Glow in the Park nu ook Nederland bereikt. Glow in the Park startte als een hardcore 5K NightRun door de bossen met beperkte verlichting waar maximaal 400 lopers aan deelnamen. Vier jaar later is het compleet veranderd!

Glow Zones

Glow in the Park is de ultieme, ‘nachtelijke’ loopervaring om samen met je gezin en vrienden te beleven. De afstand bedraagt vijf kilometer, waarbij je onderweg zes ‘Glow Zones’ passeert: de Time Tunnel, de Foam Zone, de Paint Blast Zone, de Hot & Cold Zone, het Fluorescent Park en de Retro Zone. Elke Glow Zone heeft zijn eigen belevingsthema met special effects en muziek. Het parcours is verder gemarkeerd met oplichtende pijlen en stroboscopen.

Iedereen kan deelnemen aan deze ultieme, nachtelijke 5K FunRun!

Doordansen

De deelnemers kunnen zelf ook glowers meenemen en dragen. De UV-lampen en lasers geven een opvallend effect op de glowers. Ook het dragen van neonkleuren geeft een extra leuk effect! Iedereen kan deelnemen aan deze ultieme, nachtelijke 5K FunRun. Jong en oud, je mag het parcours hardlopend, wandelend en dansend afleggen. En na de Run kun je nog lang doordansen voor het start- en finishpodium!

Op zaterdag 11 maart staat dit unieke evenement op de Amsterdamse evenementenkalender. Locatie is het Amstelpark.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.glowinthepark.co.uk/nl/venues/amsterdam/

Glow in the Park Kempton Park 2016

Glow in the Park Kempton Park 2016

time-tunnel-1

mg8238-w830h530