Nieuw: Cavemanrun Ice Edition

Na vier succesvolle edities in Valkenburg komt de Cavemanrun met een gloednieuwe editie op een nieuwe locatie. Op 16 september 2017 opent Landgraaf haar deuren voor de Cavemanrun Ice Edition Landgraaf

Uitdagend parcours

Het uitdagende parcours ligt rondom de Wilhelminaberg in Landgraaf. Bij de start – @SnowWorld – mogen de deelnemers meteen de ijskoude sneeuwhelling op! Dan richting Megaland om vervolgens rakelings langs het unieke Wildlife-decor van Mondo Verde te rennen. Daarna duiken de deelnemers de prachtige bosgebieden rondom Kasteel Strijthagen en de Overste Hof in om uiteindelijk uit te komen aan de voet van de Wilhelminaberg, waar ze de langste trap van Nederland gaan bedwingen.

Behalve de natuurlijke hindernissen, hoogtemeters, modder, water en ICE komen de deelnemers ook nog tientallen speciaal voor deze Ice Edition ontworpen obstakels tegen. Ruim 2.000 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland in de leeftijd van 12 – 65 jaar hebben zich al ingeschreven. Ook de startserie voor ouders en kinderen is populair.

Deze spectaculaire Obstaclerun belooft een fantastisch sportevent voor jong en oud te worden!
Start 1e heat: 11:00 uur
Start ouder/kids (‘Frozen’): 12:40 uur
Start laatste heat: 16:00 uur

Je kunt nog inschrijven via www.cavemanrun.nl