Nieuw: Den Haag RENT

Na de edities over Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, is nu ook Den Haag RENT uitgebracht. De boekjes brengen je al rennend op de mooiste plekken van de stad. Nooit meer verdwalen dus!

Het boek ‘Den Haag RENT’ is een initiatief van Maaike Marechal. Een hardloopster met oog voor de schoonheid van Den Haag en omgeving. In het boek zijn 25 routes opgenomen die je op de mooiste plekjes van de Hofstad brengen. Daarnaast staan er inspirerende hardloopverhalen in van diverse Haagse hardlopers. Allemaal prachtig in beeld gebracht met foto’s en duidelijke kaarten.

25 routes die je op de mooiste plekjes van de Hofstad brengen

Dit initiatief, dat voorjaar 2018 is gestart, werd breed omarmd in hardlopend Den Haag en omgeving. Voor de foto’s en routes in het boek heeft Den Haag RENT actief samengewerkt met 25 hardlopers, hun loopmaatjes, loopgroepen en de atletiekverenigingen in Den Haag en omgeving.

Running Pack The Hague

De 25 routes hebben een lengte van 6 tot 10 kilometer, met een enkele uitschieter naar boven en naar beneden en zijn bovendien onderling te koppelen. Elke route bevat naast een duidelijke routebeschrijving, achtergrondinformatie over het gebied die de loper motiveert om de route te gaan lopen. Naast de routes, tips en een loopkalender, staan er in het boek een aantal artikelen waaronder één over de succesvolle social running crew Running Pack The Hague en één over het lopen bij atletiekverenigingen én een drietal interviews met bijzondere hardlopers die inzicht geven in hoe zij deze sport beoefenen en wat hen beweegt om te hardlopen.

Het boekje kost € 14,95, voor meer informatie zie ook www.routemakers.nl, Facebook Den Haag RENT of Instagram @den_haag_rent. Het boekje is te bestellen via de site routemakers.nl en bol.com., maar ligt ook in diverse boekhandels en loopwinkels in Den Haag en omgeving.