Nieuw: Festival Run Rotterdam

Op zondag 7 juni is het zover: de eerste editie van de Festival Run Rotterdam in het Zuiderpark. Het leukste loopevenement voor iedereen, met de unieke combinatie van sporten én gezellige festival vibes in het park. Festival Run Rotterdam steunt ook het goede doel Pink Ribbon: dit jaar staan we samen zij aan zij tegen borstkanker.

Hardlopen voor iedereen

De deelnemers kunnen ervoor kiezen om 5 km of 10 km te rennen. Ook aan de jongste deelnemers is gedacht. Voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar ligt er een parcours van 1 km klaar. Vanaf 8 jaar is het mogelijk om de afstand van 2 km af te leggen. Ouders/verzorgers kunnen ook mee lopen met een zogenaamd coachnummer. Deelnemers die zelf al 5 km of de 10 km lopen kunnen gratis meelopen met hun kids. 

Plezier en beleving 

Het Zuiderpark heeft zich bewezen als uitstekende locatie voor evenementen waarbij naast hardlopen ook plezier en beleving centraal staan. Naast hardlopen kun je je de hele dag in het park vermaken. Geniet van de muziek en neem een hapje en drankje in de Chill en Relax zone. Doe mee aan een van de sportdemo’s of bezoek de Pink Ribbon zone. Het evenemententerrein is gratis toegankelijk. 

Pink Ribbon: Zij aan zij tegen borstkanker

Festival Run Rotterdam steunt het werk van Pink Ribbon. Meer onderzoek voor een betere behandeling van borstkanker is nog steeds hard nodig. Iedere deelnemer kan bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of ervoor kiezen om op het speciale actieplatform zijn deelname aan de run te laten sponsoren. Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen aan nieuwe en baanbrekende onderzoeken op het gebied van borstkanker. Dat is nog steeds hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Zij aan zij tegen borstkanker. Sluit je aan en steun borstkankeronderzoek. 

Koop je tickets

De ticketverkoop voor de eerste editie van de Festival Run Rotterdam is gestart. Meer informatie en tickets vind je op: www.festivalrunrotterdam.nl