Juyuni Black Collection van ASICS

Nieuw: de Juyuni Black Collection van ASICS

De JYUNI Black collection van ASICS voegt een nieuwe dimensie toe aan daily sportswear. In het dagelijks leven ligt de focus op prestatie, maar wel met een geest in balans. ASICS staat bekend om prestatiegerichte collecties en volledige toewijding aan de behoeftes van atleten. Met de lancering van deze collectie neemt het merk een sprong in sport fashion. Het is meer dan een kledinglijn, het is de belichaming van een mindset, die zelfbewustzijn en welzijn stimuleert.

Gezonde geest, gezond lichaam
Het concept van de JYUNI collectie sluit aan bij de kern van het DNA van ASICS, het acroniem van de welbekende Latijnse zin: Anima Sana in Corpore Sano. Waarbij sport niet alleen staat voor een gezond lichaam, maar ook voor een gezonde geest.

Functioneel & fashionable
De behoefte aan een flexibele levensstijl en matching items is groter dan ooit. Sporten betekent zoveel meer dan alleen naar de gym gaan. Het is een way of life, waarbij body en mind worden gekoppeld. De JYUNI Black collection sluit hierbij aan: de ideale look voor elke dag, gecombineerd met high performance materialen, even functioneel als fashionable.

Tokyo
De inspiratie voor JYUNI Black komt uit de constant innoverende stad met een snel leefritme: Tokyo. Met deze nieuwe collectie zet ASICS een unieke urban sportlijn neer, door Japans minimalisme te combineren met prestatiegerichte trends en mogelijkheden.

JYUNI
JYUNI betekent ‘twaalf’ in het Japans. Dit getal vertegenwoordigt de tijdsstructuur en zijn beperkingen. De JYUNI collection wil juist die conventionele (tijd)regels doorbreken en staat voor een moderne actieve levensstijl die je niet langer alleen in de gym nastreeft. ASICS omarmt in deze collectie ook het Japanse erfgoed van details, vakmanschap en functionaliteit.

The Woven Hooded Jacket – Gemaakt van doorschijnend en waterbestendig materiaal, dat wind en regen tegenhoudt, en een lichtgewicht mesh. Adviesprijs: € 260.
The Knit Short Pant – Vervaardigd uit Japanse high tech polyester dat licht aanvoelt en dat o.a. stretch materiaal en shape memory bevat. Adviesprijs: € 120
Short-Sleeve Top – Bestaat uit rekbare lichte stof met reflecterende elementen. Adviesprijs: € 90

De JYUNI Black collection volgt op de JYUNI White collection die in februari uitkwam. Een complete lijn: van jacks en short-sleeve tops tot en met knit short pant en tights. Deze is beschikbaar in de Flagship Store in Amsterdam.

Door de zeer beperkte oplage is deze collectie een must have voor actieve stadsbewoners die zich willen onderscheiden. Alle producten zijn unisex en verkrijgbaar in maat S tot en met XL.

Kijk voor meer info op asics.com/jyuni of #jyuni.